Bugün karar vermek zorunda kalabilirsiniz. Bu iş hayatı veya özel hayat için olabilir. İyi düşünün ve geleceğinizi etkileyecek bu karar için etki altında kalmayın. Sonuca ulaşmak için herşey mevcut. Yeterki istikrarlı olun. İçinize kapanmayın. Sevdiğinizden yardım isteyin. Sevdiğiniz yoksa ani bir aşk devreye girebilir. Ama acele karar vermeyin. Yanlış seçim yapabilirsiniz. Sonunda üzülen siz olursunuz. Hiç ummadığınız bir yerden para geliyor. Büyük bir harcama yapacaksınız. Olumlu düşünün.
My_LiFe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bugün karar vermek zorunda kalabilirsiniz. Bu iş hayatı veya özel hayat için olabilir. İyi düşünün ve geleceğinizi etkileyecek bu karar için etki altında kalmayın. Sonuca ulaşmak için herşey mevcut. Yeterki istikrarlı olun. İçinize kapanmayın. Sevdiğinizden yardım isteyin. Sevdiğiniz yoksa ani bir aşk devreye girebilir. Ama acele karar vermeyin. Yanlış seçim yapabilirsiniz. Sonunda üzülen siz olursunuz. Hiç ummadığınız bir yerden para geliyor. Büyük bir harcama yapacaksınız. Olumlu düşünün.
Ouv para gelicekmiiiis
Günlerden beri aldığım en güzel habeeeeeeer
Ben değilim tamam mı
Ben öyle yetistim kardesim olmadğı icin bencilim
PesmisT GirL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Lafları carpıtma
Kendi esyalarımı paylasmayı sevmem
Yoksa konu calıp paylasmayı severim
Zaten dikkad ediyorum
Koydugun bir Çok konu'da,
''[ç]aLıntıdır..'' diye Yazıyosun
Nedenseee.. *-)