09-08-2009, Saat: 10:27 PM
Dinle ey yar.Seni özlemeyi en çok ben bilirim.Hiç yakınmadım seni özlemekten.Üstelik kavuşamama ihtimali işlenmemiş soğuk bir taş gibi önümde dikilip dururken.Sana dokunamamak yüreğimi böylesine acıtırken.Yine de bil ey yar...Bil ki yüreğimi kanatırken bu acıya inat dokunmadan tenine saatlerce sevişebilirim seninle...
Bütün gidişlerden arınmış uçarı sevdaları bir kenara bırakmış ve kendini sadece aşka adamış bir kızım ben.Senin aşkına...Herşeyi yeniden tanımak yeniden tanımlamak istiyorum.
Seninle yaşamalıyım seni yaşamalıyım.Yanımda değilsen saatler durmalı sonra sen gelmelisin kaldığım yerden yine aynı heyecanla devam etmeliyim yaşamaya...Zaman gibisin...
Gözlerinin içine bakıp"SENİ SEVİYORUM" demek istiyorum.Aşkın akışına kapılıp hiçbir kaygı duymadan gidebildiğim yer kadar gitmek istiyorum.
Kokunu içime çekmek teninin sıcaklığıyla irkilmek istiyorum.Yaşama senin adınla anlam katmak mutluluğu bulmak ve bir daha kaybetmemek istiyorum.
Seni istiyorum ey yar canıma bir can daha katmak için ruhumun yalnızlığına yüreğimin acısına son vermek için daha mavi bir deniz daha mavi bir gökyüzü daha mavi bir sevda için