Şimdi şikayetimin önemsenmeyeceğinden hiç şüphem yok
Ama gene de söylemek istedim
Az önce gezinirken fark ettim de
"islam" diye bir bölüm var
Biz laik bir Türkiye Cumhuriyetinde yaşıyosak diğer dinlerinde bölümü olması lazım diye düşünüyorum
Sonuçta bir islam ülkesi değiliz ve sadece müslümanlar yaşamıyor
Yada islam bölümü kaldırılabilir
Neden eşitlik yok ? :S
Yok artık =/
Ezgi'm sen yapma bari be
PesmisT GirL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Şimdi şikayetimin önemsenmeyeceğinden hiç şüphem yok
Ama gene de söylemek istedim
Az önce gezinirken fark ettim de
"islam" diye bir bölüm var
Biz laik bir Türkiye Cumhuriyetinde yaşıyosak diğer dinlerinde bölümü olması lazım diye düşünüyorum
Sonuçta bir islam ülkesi değiliz ve sadece müslümanlar yaşamıyor
Yada islam bölümü kaldırılabilir
Neden eşitlik yok ? :S
Hak geldi Batıl Zail Oldu...!!!!
Cevabı burda saklı..
Biz her dine açığız eyvallah
ama sahsım adına ben böyle bir şeyin olmasınıda istemem
Bırakın o konuda laik olmayalım .
Herkes zaten istediği şekilde düşünüp yaşamakta buna kimsenin bir şey deme hakkı yok
Ama diğer dinlerle ilgili bir bölüm olsa kim gelipte konu açacak sen mi ben mi?
Kişisel fikrim; düşüncene saygım sonsuz ama böyle bir şeyin gerekliliğinede inanmıyorum
Biliyorum
Yanlış anlamanıda istemem beni bu konuda
EZGİ canım kardeşim bir bakıma haklısın ama İslam tek hak din olduğu için İslam Bölümü mevcut diğer bölümlere bende ERCAN abi gibi karşıyım ama eşitlik sözüne katılıyorum ama inan bana diğer bölümler olsa kimse konu açmaz ama fikrinede saygı duyuyorum.
Forumda müslüman olmayan kaç kişi var acaba?
Turkiye islam ulkesi degildir lafina KATIYEN karsiyim her dinin mensubu elbette vardir ulkemizde saygimiz sonsuz ama sunu unutmayalimki TURKIYE LAIK VE MUSLUMAN BIR ULKEDIR !!! Lutfen abartmayalim batilastiniz die benliginizide kaybetmeyin !
El Haya Vel Iman !!!
Selamatle ...
Benliğmizi kaybettiğimi nerden cıkardın ?
Hem öyle bisey olsa bile bu beni ilgilendirir
Kendi inancımdr hic kmse de kısıtlayamaz ve hakkında hicbir sey söylemeye hakkı yoktur
Ben sadece düşüncemi söyledim
Sizi hic ilgilendirmez
Ayrıca bölümü okudunuz mu bilmiyorm ama şikayet ve öneriler yani normal üyelerin yetkisinde olan bir sey değil