okuyan gözlerine sağlık...
Yüreğine Sağlık Mehmet.
Nerede yüzüm gülüyorsa biraz da oralıyım..Terminaline girdigim her sehirde bir bakıs bıraktım sulanmak üzere..Yine de bilmiyorum nereye ait oldugumu, aitlik diye bir sey var mı yalnızlıgım?Deli kanlı umudumun tahliyesi icin bir imza da sen verir misin? “belki degil mutlak umudu paylasırdık” diyor Düs Sokağı Sakinleri, umudumu beklerken duvara benimle çentik atar mısın? Mavi yalnızlığım, umudumu paylasır mısın?
Mor özlemlerin dağınık yüzlü masalıydın sen,
söylenmeyen
iri ve maviydi zamanların...
Kısa bişeyler ben eklemek istedim kendime ait değil sadece hoşuma gittiği için buraya yazmak istedim beğenirsin umarım.
нüzüηçiçєği Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yüreğine Sağlık Mehmet.
Nerede yüzüm gülüyorsa biraz da oralıyım..Terminaline girdigim her sehirde bir bakıs bıraktım sulanmak üzere..Yine de bilmiyorum nereye ait oldugumu, aitlik diye bir sey var mı yalnızlıgım?Deli kanlı umudumun tahliyesi icin bir imza da sen verir misin? “belki degil mutlak umudu paylasırdık” diyor Düs Sokağı Sakinleri, umudumu beklerken duvara benimle çentik atar mısın? Mavi yalnızlığım, umudumu paylasır mısın?
Mor özlemlerin dağınık yüzlü masalıydın sen,
söylenmeyen
iri ve maviydi zamanların...
Kısa bişeyler ben eklemek istedim kendime ait değil sadece hoşuma gittiği için buraya yazmak istedim beğenirsin umarım.
okuyan gözlerine sağlık hüzün...
eğerki senin eşliğin olmasa hep eksik kalırdı bu yazı...
o güzel gönlüne sağlık olsun...
Sevdim Seni...
Düşlerimde sevdim seni
Söyleyemedim sevgimi
Kaybetmek korkusuyla yaşadım
sana olan hislerimi
Hayallerde sevdim seni
Bir an olsun gizleyemedim sevgimi
Sevgin yüreğime doldu,
Gönlüme yerleşti
Yüreğimde sevdim seni
Can oldun, aniden bu kalpte
Ağlamaklı olan gözlerim
Seni aramakta her günümde
Bir umutla sevdim seni
O umut senin yüreğindeki ışıktı
Halen bir umutla bekliyorum seni
Tut ellerimi...
€zBeRimSin
Şiirim ile karşılık vermek istedim..
Çok güzel anlatmışsın duyguların kalemine, kalemin ise o ter temiz yüreğine yansımış ..
O yüreği kutlamak gerek ..
Yüreğine sağlık Kardeşim, Teşekkürler ..