06-22-2009, Saat: 03:25 AM
Yazın halamin oğlunun yanına varmıştım. Onlarda teksiltle uğraşıyorlar. Her neyse oturuyoruz sohbet ediyoruz.. Konuşurken atölyeyi iğrenç bir koku sarmaya başladı. Herkes bir birinin gözüne bakıyor, bu kokuyu kim çıkardı diye Arada kahkahalar felan uçusuyor Sonrasında zil çaldı. Herkes çalıştığı için ben baktım kapıya.. Kapıyı açtım ki karşımda bir bayan..
- "Buyrun kime bakmıştınız" dedim..
Kız gülmekten laf anlatamıyor. Ama anlatacakta garibim utanıyor azıcık
- "İş sahibi siz misiniz" dedi..
- "Yok ben değilim, az bekleyin çağıyorum" deyip içeri vardım..
- "Osman koş bi kız seni soruyor" Buda kız lafını duyunca aynanın karşısına geçip saçını başını düzeltmeye başladı
Neyse kızın yanına geldi. Bende dinliyorum bunları, Osmanın suratı kıpkırmızı oldu ben gülmekten karnıma ağrı giriyor tabi kızda öyle
Neyse beraberce alt işyerine gittik tuvaletde ki boru patlamış Müdürün üstüne lıkır lıkır .ok damlamış Biz adamı görür görmez gözlerimizden yaşlar akmaya başladı tabi Ölüyoz gülmekten Hemen tamircinin numarası aradık adam geldi Sorunu anlattık adam iş takımlarını alarak patlayan yeri tamire başladı
Elindeki çekiçle boruya bir vurdu Allahhhh :yikildim: Ne kadar pislik varsa adamın (tamircinin) suratına löm Iyy
Adım islifini bozmadan suratındakileri temizlemeye başladı ve dedi ki;
-Siz melemen mi yediniz
- "Buyrun kime bakmıştınız" dedim..
Kız gülmekten laf anlatamıyor. Ama anlatacakta garibim utanıyor azıcık
- "İş sahibi siz misiniz" dedi..
- "Yok ben değilim, az bekleyin çağıyorum" deyip içeri vardım..
- "Osman koş bi kız seni soruyor" Buda kız lafını duyunca aynanın karşısına geçip saçını başını düzeltmeye başladı
Neyse kızın yanına geldi. Bende dinliyorum bunları, Osmanın suratı kıpkırmızı oldu ben gülmekten karnıma ağrı giriyor tabi kızda öyle
Neyse beraberce alt işyerine gittik tuvaletde ki boru patlamış Müdürün üstüne lıkır lıkır .ok damlamış Biz adamı görür görmez gözlerimizden yaşlar akmaya başladı tabi Ölüyoz gülmekten Hemen tamircinin numarası aradık adam geldi Sorunu anlattık adam iş takımlarını alarak patlayan yeri tamire başladı
Elindeki çekiçle boruya bir vurdu Allahhhh :yikildim: Ne kadar pislik varsa adamın (tamircinin) suratına löm Iyy
Adım islifini bozmadan suratındakileri temizlemeye başladı ve dedi ki;
-Siz melemen mi yediniz