06-23-2009, Saat: 09:00 PM
Mutluyuz..evett çok mutluyuz 1.5 ay ugrastım bana yüz vermedi ama cok dil döktüm sonunda oldu artık bir iliski icerisindeyiz ilk günler henüz internetten tanıstık ama garip bir duygu içerisindeyim..telefonunu aldım hergece konusuyoruz benimle takılıyor gibi davranıyor ben ise kölesi gibiyim hep peşindeyim seviyor gibiyim..aradan 2-3 hafta geçti davranışları bir hayli değişti sanırım oda aşık oluyor..evet oldu hatta bana hayatımda kimseden duymadıgım laflar ediyor seviyor..çok seviyor hemde inanamıyorum..eskiden bütün ipler onun elindeyken şimdi bende neredeyse 2 ay geçti ne desem yapıyor..ismimi tasıyan kolye almıs onu öpüyormus hep..henüz ne resmini gördüm nede sesini duydum hep mesajlaşıyoruz..3 ay oldu tam..her ayrılışımızda , her kavgamızda birşeyler oluyor . beni birdaha aramamasını beni rahat bırakmasını söyledim hepsi yalan aslında beni bırakamayacağını bildiğim için böyle yapıyorum..tamam dedi ve gitti by diyebildim sadece.. 4 saat sonra babası aradı..S---- hastanede bira şişesini bacağına sokmuş senden ayrıldıgı icin bir sürü küfür etti bana..haklılar..1 hafta geçti aldı teli babasından ona çok kızdım bu kadar ileri gidebileceğini tahmin etmemiştim..az bir zaman geçti o yine eskisi gibi cok mutlu bende öyleyim bana olan sevgisi o kadar büyükki.. Öl desem ölür... böyle bir sevgi annemden dahi görmedim..Gece saat 4:30 civarı bu sefer cok kötü kavga ettik yarın kendimi öldüreceğimi söyledim bir daha mesaj atmadı sağ elinden bileğini kesmiş..inanmadım ama hiç yalan söylemez..13 haziran buluştuk ilk kez çok güzel bir kızmış.oda beni çok beğendi bütün gün dolaştık.bacağındaki yarayı ve bileğindeki jilet izini gördüm artık sevgisinden korkuyorum benim için ölümü göze alıyor..bende alıyorum ama onun kadar değil..benim için gözünü kırpmadan ölür..Böyle bir aşk kimsede yok hayaller kuruyoruz geleceğe dair bir sürü onu kimseyi sevmediğim kadar seviyorum...ama değerini bilemedik..23 haziran salı günü henüz 4 saat önce ayrıldık bu sefer gerçekten bitti..Elimde bıçak bileğime dayalı, arkada müzik bunları yazıyorum belkide siz bunları okurken ben coktan gitmiş olucam..bu sitede üyeliğim var ama açıklamaya gerek yok yeni üyelikten yazıyorum bunları..hepiniz kendinize iyi bakın..Eğer olurda bir gün bunu okursa onu çok seviyorum..uğruna ölünecek aşklar,sevdalarda varmış demekki,,, Herkese Elveda.