08-06-2009, Saat: 08:53 PM
Merhaba arkadaşlar[/url] bu konuyu açmamın tek sebebi forumdaki tüm kız arkadaşlarımıza ufak bi uyarı yapmak..
az önce üye resimleri başlıklı konuya bi göz attım tüm arkadaşlarımız samimi ve sıcak bi şekilde resimlerini en tatlı halde paylaşmışlar tabikide sizleri görmek ve tanımak çok güzel bişe.... Ama erkek arkadaşlarımızn olmasada kız arkadaşlarımızın burada şahsi resimlerini paylaşmaları biras riskli olsa gerek sadece burasımı hayır.. tüm sanal alem içinde konuşuyorum..
kısa bi yazıyla uyarımı özetlemek istiyorum.. umarım yanlış anlaşılmam
sizler tüm sevecenliğinizle burada en tatlı haldeki resimlerinizi paylaşırken bi yandanda işin diğer boyutunu düşünün lütfen youtubeyi açıp arama butonuna kaşar kızlar veya onun bunun kızı şöyleleri böyleleri die yazın.. karşınıza o kadar masum kızlar çıkacakki bumu bilmemne dieceksiniz ama elin haddini bilmez insanlarına bunu anlaTamazsınki her insanıN çekemeyeni olur her insanın düşmanı olur.. photoshop filan bile yapıolar gerisini siz düşünün canlar .. yapıolar lütfen bunları göz önünde bulundurun..
peki ben neden bu kadar emin konuşuyorum???
çünkü ben bu tür bi vakaya çok sevdiğim tertemiz bi kız arkadaşımın karıştığını gördüm aynen anlattığım gibi şeyler geldi başına kızın sade ve masum resimlerini alarak terbiyesizce başlıklar altında dünyaya yaymışlar.. bütün okul bu videoyu izledi ve kız kendi bile inanamadı buna ondan ziyade ailesi öğrendi kıza yargısız şiddet uyguladılar öyle böyle işte
çünkü ben bu tür bi vakaya çok sevdiğim tertemiz bi kız arkadaşımın karıştığını gördüm aynen anlattığım gibi şeyler geldi başına kızın sade ve masum resimlerini alarak terbiyesizce başlıklar altında dünyaya yaymışlar.. bütün okul bu videoyu izledi ve kız kendi bile inanamadı buna ondan ziyade ailesi öğrendi kıza yargısız şiddet uyguladılar öyle böyle işte
LÜTFEN SANAL ALEMDE ŞAHSİ FOTOLARINIZI PAYLAŞMAYIN[url=http://www.duygusuz.com/cikis.php?url=http://www.tatliaskim.com/images/smilies/virgul.gif] GEREKİRSE ARKADAŞ GRUBUNUZDAKİ GÜVENMEDİÄžİNİZ İNSANLARIN BİLE CİHAZLARINDA FOTO ÇEKİLMEYİN..
[SIZE=2]İNANIN HERŞEY İYİ NİYETİMDEN.. SAYGILAR..
[/SIZE]
[/SIZE]
Dikkatimi çektiği için ekledim bu yazıyı
Alıntıdır....
Alıntıdır....