10-22-2009, Saat: 12:11 PM
arkadaşlar geçen sene nisan ayının onunda bir kızla tanıştım ben çok hoşlandım oda benden çok hoşlandı ve teklif ettim kabul etti ve çıkmaya başladık mükemmeldi herşey ve birbirimize aşık olduk ve çok sevdik geçen sene ağustos ayında ben adanadan izmire gittim kendisi izmirli ben adanalıyım gittim ve beni karşılamaya geldiğinde heyecandan titriodu resmen çünkü 2.ci karşılaşmamızdı uzak olduğumuz için netten devam etmiştik fakat ben okurken arkadaşlarına gelmiş orda tanışmış ve o geri dönmüştü neyse ağustos ayında 17 gün izmirde kaldım ve 15.ci gün biz aramızda yüzük taktık çünkü çok seviyor ve aşıktık ben üni olduğu için adanaya geri döndüm derken güzel gidiodu herkesle tanışmıştım sülalesinden annesi ablaları vs bir tek babası ile tanışamadık beni çok sevmişlerdi herkes etrafı falan babası sonradan beni duymuş olmaz demiş ayrılacaksın demişti babası ne beni gördü nede tanıştık ön yargılı davrandı fakat hiçbir sorunumuz yoktu tabi ben bazen izmire gidiyorum gizli görüşüyoruz ama birbirimizi deli gibi seviyorduk çünkü babası görüşmesine izin vermiyordu şubat ayında sevgilimin cep telefonuna babası el koydu geceleri çünkü gizli görüşüoduk adam duymuş benimle konuştuğunu neyse sevgilimle görüşemez olduk bir anda ben adanadan telefon gönderdim oda oradan hat aldı görüşmeye devam ettik bana dediki bu numaramı kimseye vermedim sadece sen biliyorsun kimseyede vermeyecem dedi bende tamam dedim sonra babası telefonu geri verdi aldığı o hattıda kırdı eski hattından devam ettik görüşmeye ama bu sefer daha dikkatliydik adam nuh diyor peygamber demiyor sonra ben şubattan sonra 9 haziranda izmire gittim tekrardan görüştük 14 gün kaldık bu 14 gün zaman zarfında iyi şeyler oldu fakat benim dönmeme 1 gün kala babası benim orada olduğumu öğrenmiş ve kıza sizi asarım keserim o çocuk hemen gidecek bilmem ne gibisinden konuşmuş beni aradaı ve buluşalım seninle konuşmam lazım dedi fakat birbirimizi çok seviyorduk ve çok aşıktık birbirimize hayatındaki kıza bütün ilklerini ben yaşattım ve aşkı sevgiyi bende tattı karıcım kocacım muhabbetimiz vardı neyse gittim buluşma yerine oturduk yüzüğü çıkardı ve bana verdi ben yapamayacam dedi neden dedim babam böle böle sölemiş lütfen anla beni dedi bende dedimki "bak aşkım böle olmak zorunda değil biz birbirimizi çok seviyoruz evliliğimize 3 yıl var acele etmeyelim tamam ben buraya gelmem evlenene kadar sonra işimi elime aldığım an babanın karşısına çıkar konuşuruz" dedim oda kabul etmedi ve ayrıldı ayrılığı çok fazla uzun sürmedi 2 saat sonra ağla-y-ar-ak aradı beni lütfen konuşalım gel dedi yaptıklarından özür diledi ve yüzüğü geri taktı herşey güzel gidiodu 2 gün sonra adanaya döneceğim gece benim telefonumun şarjı bitti benim adanadan gönderdiğim telefon kendisinde idi gel vereim adanaya kadar idare ederiz dedi bende tamam dedim gittim aldım telefonumu konuştuk falan ben sabah uçağı ile adanaya döndüm uyudum biraz kalktım turkcell msj atmış reklam msj okdum mesajlardan çıkarken 2 tane msj gördüm telefona kayıtlanmış şubat ayındaki hattından bir tanesi kuzeni diğerini tanıyamadım msjda şöle yazıodu esra demiş işareti yapmış tabi tanıyamadım daha sonra sevgilime msj attım dedim kim bu die cevap yok yarım saat geçti yok cevap sonra nete girdim numarayı araştırdım bir bayan adı çıktı dedim kim bu aradım bir erkek çıktı telefona kimsiniz dedim kimi aradın dedi ben dedim esranın nişanlısıyım dedim hangi esra dedi isim soyad verdim şöle dedi bir dönem muhabbetimiz vardı okunuyu kapattık gitti dedi!!! ben şok oldum o dediği dönem şubat ayındaki dönem tabi şaşırdım kaldım hemen sevgilimi aradım dedim kim bu dedim kuzenim dedi yalan sölüosun sana inanmıyorum dedim bir insan kuzeni bu şekilde konuşmaz dedim nediosun sen aşkım dedi bilmem ne inanmıyorum dedim bir anda bitti cihat dedi teli kapattı bir gün sonra beni aradı tekrardan şimdi dedi kanıtlayacam sana dedi aramış numarayı ben dinliyorum telden tabi kimsiniz dedi kimi aradınız kardeşim dedi karşıdaki ses sevgilim kimsiniz dedi ben mehmet dedi mehmet amcasının oğlu tabi kapattı telefonu bana döndü telde dediki şimdi ister inan ister inanma dedi hattımı kırıyorum hoşçakal dedi kapattı yaklaşık 2 hafta sonra bana msj çekti tabi ben arıyorum telefonu kapalı 2 hafta sonra bana msj çekti şöle "" sensiz olmuyor ama olmak zorunda çok özür dilerim şuan piskolojik tedavi görüyorum lütfen anla beni"" yazmış bende aşkım hiçbişi öle olmak zorunda değil bende sensiz yapamıyorum dön artık ne olur dedim hiçbişide gözüm yok lütfen dedim msj iletildi ama telini kapatmış kapatış o kapatış beni o msjdan 2 hafta sonra özelden gece aradı sesimi dinledi tam 20 dk sadece ben anlattım yaşadığımız güzel şeyleri anılarımızı ben ağladım telefonda o ağladı ama konuşmadı sonra kapandı telefon tabi sürekli arıyorum kapalı teli çevresine soruyorum kafası karışık zaman ihtiyacı var dediler eyvallah dedim o olaydan 2 hafta sonra öğlen 11 de beni aradı ve dediki cihat ben evleniyorum ne evlilği dedim bunu bize nasıl yaparsın dedim biz dedim aşığız birbrimizi çok seviyorz dedim hayır cihat bitti ben evleniyorum dedi artık beni arama dedi esra saçmalama dedim lütfen artık dön dedim seni çok seviyorum dedim tabi ben ağlıyorum bu arada o hala bastırıo tabi kapattı teli sonra ben babamı aradım baba böle böle dedim kız bir daha ararsa numaramı ver ben görüşürüm dedi babam güzel kızım die severdi esrayı ve hep öle konuşurlardı annemde öle esrada bizimkilerle görüşürdü öle hatta babam bu evlilik konusuna çok ciddi bakıodu neyse esra bir daha aradı babamın numarasını istedi bende verdim babama evleneceğini sölemiş işte babam net konuşamamış ablama devretmiş olayı ablamı aramış esra konuşmuşlar onada aynısını sölemiş evlenecem die ablamla uzun uzun konuşmuşlar ablam beni aradı dediki evlilik yok dedi sen dedi zamana bırak dedi biraz hiç arama sorma dedi numarasını vermiş ablama yeni nosunu ablamada söz verdirmiş cihata verme die bende almadım zaten sonra eniştesine sordum dedim abi esra evleniomuş öle bişi varmı dedim yok dedi öle bişi salı günü göya esrayı istemeye gelmişler kuzeni sölüo dedim kim vardı orada dedim eniştesi ablası deyince tak etti bende ben eniştesine perşembe günü soruyorum yani 2 gün sonra öle bişi yok dio sonra ben aramadım tabi arayamamda zaten hattının nosunu değiştirmiş bilmiyorum nosunu almadımda ayrılalı 3. aya girdik nerdeyse 24 ünde 4 ay olacak en son arayışından sonra bir kez daha aramış bu seferde küçüklük fotoğraflarını gönderecem diyerek aramış ve konuşmasında pişmanlık varmış beni sormuş telefonda ablama aradan 1 ay geçti fotoğraflarım gelmedi acaba ne yapmaya çalışıyor anlamadım? bizim ilişkimiz okadar güzeldiki anlatamam size ona neler neler yaptım doğum gününde olsun tanışma yıl dönümümüzde bile kutlamlar yaptık tapıoduk resmen birbirimize deli gibi aşıktıkki ben hala aşığım çok seviyorum yani bir kıza verilecek en güzel değeri aşkı sevgiyi verdim sen benim ilkimsin dedi herşeyi sen bana yaşattın dedi daha önceden erkek arkadaşları olmuş ama ilkdefa bukadar çok sevmiş ve aşık olmuş çevresi söledi ve kendisindende duydum emin olun mükemmeldi evlilik planlarımız hayallerimiz kusursuzdu ve her zaman seninle çok mutluyum diyordu.
şimdi soruyorum arkadaşlar esranın bana geri dönme şansı varmı?
benim bu olayda hatam nerde?
ne yapmam lazım arkadaşlar onu çok seviyorum?
şimdi soruyorum arkadaşlar esranın bana geri dönme şansı varmı?
benim bu olayda hatam nerde?
ne yapmam lazım arkadaşlar onu çok seviyorum?