03-27-2010, Saat: 02:01 AM
Aşkım’ a
Hoş geldin hayatıma, dünyama.
Bana ve yaşantıma kattığın değer ve anlam için sonsuz teşekkürler.
Seni anlatmak her ne kadar kolay olmasa da bir şeyler söylemenin yazmanın zamanı geldi sanırım.
Öncelikle seni çok ama çok seviyorum.
Bunu en içten en derinden yüreğimin taa ortasından söylüyorum.
Seni seviyorum; güne seninle başlamayı, seninle bitirmeyi, seninle yatıp seninle uyanmayı seviyorum.
Her günüm sana doğuyor sana batıyor.
Günüm sensin sensiz geçen her gün anlamsız ve boş.
Günüme anlam katan o günü aydınlatan sensin.
Senin varlığın o güzel yüreğin ve sonsuz sevgin.
Konuşmanı seviyorum senin.
Bana bir şeyler anlatmanı sohbetini muhabbetini gülüşünü sesinin sıcaklığını yumuşaklığını şefkatini bazen kızgınlığını bile.
Seninle günlerce hiç susmadan konuşsak bundan zerre kadar bıkmam sıkılmam.
Seninle olmanın konuşmanın gülmenin bana verdiği mutluluğu bana verdiği heyecanı anlatamam sanırım.
Bir günlük bir şey değil bu seninle geçen her saniyeden duyduğum mutluluk ve aldığım haz.
Sen benim hayatımın anlamısın.
Neşem sevincim attığım kahkahamsın.
Sensiz geçen saatler o kadar sıkıcı ve boş ki bilemezsin.
Aptallaştığımı hissediyorum sıradanlaştığımı ve basitleştiğimi.
Hiçbir şeyden keyif ve zevk alamıyorum eğer sen yoksan.
İçimden bir şey yapmakta gelmiyor zaten.
Sen benim mutluluğumsun.
Sen benim dünyam, dünyamın merkezisin her şey seninle güzel her şey seninle anlamlı.
O kadar içten ve candansın ki ve sevgini öyle derinden hissettiriyorsun ki bana ve ben her defasında sana onlarca kez seni seviyorum desem de bu hislerimin karşılığı değil.
Bu içimdeki duyguya tercüman değil.
Yetersiz kalıyor o kelime sana olan duygularımı ifade edip anlatmaya çalışmakta.
Sana ben sevgiden daha çok aşktan daha büyük bir duyguyla bağlıyım.
Sen benim hayatımsın umudum canım kanım varlığım kısaca her şeysin sen benim için.
Hayatıma girip onun sadece bir parçasını değil tamamını kapsadığın için, varlığın ve sevginle her an yanımda olduğun için, bana sevmenin sevilmenin gerçekte ne demek olduğunu öğrettiğin için, beni sevdiğin için bana seni sevmeme izin verdiğin için, birisine bir yere ait olmanın ne demek olduğunu öğrettiğin için, ruhun için, sadakatin için,kalbin için ,kalbinin kapılarını sonuna kadar bana açtığın için, aşkın için, benim sevdiğim olduğun, benim olduğun için binlerce kez teşekkürler SEVGİLİM…
Seni çok ama çok seviyorum Ömrüm benim.
Seni çok seviyorum…
Yazan : Ercan A.
.
Hoş geldin hayatıma, dünyama.
Bana ve yaşantıma kattığın değer ve anlam için sonsuz teşekkürler.
Seni anlatmak her ne kadar kolay olmasa da bir şeyler söylemenin yazmanın zamanı geldi sanırım.
Öncelikle seni çok ama çok seviyorum.
Bunu en içten en derinden yüreğimin taa ortasından söylüyorum.
Seni seviyorum; güne seninle başlamayı, seninle bitirmeyi, seninle yatıp seninle uyanmayı seviyorum.
Her günüm sana doğuyor sana batıyor.
Günüm sensin sensiz geçen her gün anlamsız ve boş.
Günüme anlam katan o günü aydınlatan sensin.
Senin varlığın o güzel yüreğin ve sonsuz sevgin.
Konuşmanı seviyorum senin.
Bana bir şeyler anlatmanı sohbetini muhabbetini gülüşünü sesinin sıcaklığını yumuşaklığını şefkatini bazen kızgınlığını bile.
Seninle günlerce hiç susmadan konuşsak bundan zerre kadar bıkmam sıkılmam.
Seninle olmanın konuşmanın gülmenin bana verdiği mutluluğu bana verdiği heyecanı anlatamam sanırım.
Bir günlük bir şey değil bu seninle geçen her saniyeden duyduğum mutluluk ve aldığım haz.
Sen benim hayatımın anlamısın.
Neşem sevincim attığım kahkahamsın.
Sensiz geçen saatler o kadar sıkıcı ve boş ki bilemezsin.
Aptallaştığımı hissediyorum sıradanlaştığımı ve basitleştiğimi.
Hiçbir şeyden keyif ve zevk alamıyorum eğer sen yoksan.
İçimden bir şey yapmakta gelmiyor zaten.
Sen benim mutluluğumsun.
Sen benim dünyam, dünyamın merkezisin her şey seninle güzel her şey seninle anlamlı.
O kadar içten ve candansın ki ve sevgini öyle derinden hissettiriyorsun ki bana ve ben her defasında sana onlarca kez seni seviyorum desem de bu hislerimin karşılığı değil.
Bu içimdeki duyguya tercüman değil.
Yetersiz kalıyor o kelime sana olan duygularımı ifade edip anlatmaya çalışmakta.
Sana ben sevgiden daha çok aşktan daha büyük bir duyguyla bağlıyım.
Sen benim hayatımsın umudum canım kanım varlığım kısaca her şeysin sen benim için.
Hayatıma girip onun sadece bir parçasını değil tamamını kapsadığın için, varlığın ve sevginle her an yanımda olduğun için, bana sevmenin sevilmenin gerçekte ne demek olduğunu öğrettiğin için, beni sevdiğin için bana seni sevmeme izin verdiğin için, birisine bir yere ait olmanın ne demek olduğunu öğrettiğin için, ruhun için, sadakatin için,kalbin için ,kalbinin kapılarını sonuna kadar bana açtığın için, aşkın için, benim sevdiğim olduğun, benim olduğun için binlerce kez teşekkürler SEVGİLİM…
Seni çok ama çok seviyorum Ömrüm benim.
Seni çok seviyorum…
Yazan : Ercan A.
.