04-09-2010, Saat: 01:53 PM
Evet hep erkekler laf attı ama zamane kızları fena onlar laf atsaydı ne derlerdi:
: Traş köpüğün olayın sür yüzüne gezdir beni (fantazi kızı)
: Yazdığın kalem olayım kullan kullan at beni ( kültürlü kız)
: Attığın tokata hedef olayım vur vur kızart beni(mazoşit kız)
: Altındaki araba olayım 5 vitesten debriyajsız 1 e düşür beni ( araba düşkünü kız)
: Cüzdanındaki kredi kartı olayım post makinasına sok sok çıkar beni ( maddiyatcı kız)
:Birandaki köpük olayım fökürtede fökürdete götür beni (alkolik abaza kız)
: Yemekten sonraki kürdanın olayım karıştır karıştır dişinin kavuğuna sok beni( ironik kız)
: Ne kadar sallarsan salladaki dona düşen son damla sidik olayım hep boxerında kalayım yanında taşı beni ( iğrenç kız)
: Hınkırdığın sümük oalyım manda b..u gibi yere yapıştır beni( tanımsız kız)
: Çişinden sonra elini yıkamadığın sabunun olayım hep hasretle bekleyim seni ( platonik kız)
: Futbol macında ekranın olayım 90 dk boyunca gözünü ayırmadan süz beni ( hayal dunyasında yaşayan kız)
: Bilgisayarına maus olayım tıkla tıkla şımart beni ( ilgi beklyen kız)
: Giydiğin çorap olayım kokunla bayılt beni( değişik bi kız)
: Göbek deliğindeki pislik olayım hiç çıkarma beni ( pis kız )
: veee İftarda içtiğin sigara olam hasretle birden içine çek beni ( inançlı kız)
: Traş köpüğün olayın sür yüzüne gezdir beni (fantazi kızı)
: Yazdığın kalem olayım kullan kullan at beni ( kültürlü kız)
: Attığın tokata hedef olayım vur vur kızart beni(mazoşit kız)
: Altındaki araba olayım 5 vitesten debriyajsız 1 e düşür beni ( araba düşkünü kız)
: Cüzdanındaki kredi kartı olayım post makinasına sok sok çıkar beni ( maddiyatcı kız)
:Birandaki köpük olayım fökürtede fökürdete götür beni (alkolik abaza kız)
: Yemekten sonraki kürdanın olayım karıştır karıştır dişinin kavuğuna sok beni( ironik kız)
: Ne kadar sallarsan salladaki dona düşen son damla sidik olayım hep boxerında kalayım yanında taşı beni ( iğrenç kız)
: Hınkırdığın sümük oalyım manda b..u gibi yere yapıştır beni( tanımsız kız)
: Çişinden sonra elini yıkamadığın sabunun olayım hep hasretle bekleyim seni ( platonik kız)
: Futbol macında ekranın olayım 90 dk boyunca gözünü ayırmadan süz beni ( hayal dunyasında yaşayan kız)
: Bilgisayarına maus olayım tıkla tıkla şımart beni ( ilgi beklyen kız)
: Giydiğin çorap olayım kokunla bayılt beni( değişik bi kız)
: Göbek deliğindeki pislik olayım hiç çıkarma beni ( pis kız )
: veee İftarda içtiğin sigara olam hasretle birden içine çek beni ( inançlı kız)