04-05-2011, Saat: 11:59 PM

Bak sonunu bildiğim bu aşka tutunarak yazdım bu gece..
Gözlerimde büyüttüğüm o aşkı bedel ettim yokluğuna. . Artık dünlerin kadar eskiyim
yarınların kadar çaresiz. .
yarınların kadar çaresiz. .Ellerimde ruhumun derinliklerinden süzülen titrek harfler dolaşıyor. Parmak uclarım buz kesmiş. Sesimin dermanı kalmamış
yazdıklarımı okumaya. Gözlerimden akan kanlı yaşları farketmez olmuş yanaklarım. .
yazdıklarımı okumaya. Gözlerimden akan kanlı yaşları farketmez olmuş yanaklarım. .Alışmaya çalışırken acılara
anılar daha da kanatıyor “sahipsiz” yüreğimi. .
An geliyor yanında yerim olmadığını hatırlıyorum. An geliyor ellerini gözlerini dudaklarını. .
Paramparça da etse verdiğin bu acı beni
yine de sana toz konduramıyorum. .
anılar daha da kanatıyor “sahipsiz” yüreğimi. . An geliyor yanında yerim olmadığını hatırlıyorum. An geliyor ellerini gözlerini dudaklarını. .
Paramparça da etse verdiğin bu acı beni
yine de sana toz konduramıyorum. .Gece bana kıyıyor ben ise sana kıyamıyorum Kalbimin Nazarı.. İçimde çoğalan yaralara derman bulamasam da yine de seni yok sayamıyorum . .
A l d ı r m ı y o r u m. . .
Ben [SIZE=4]aşkımı yokluğuna bedel etmişim zaten. .[/SIZE]
Geceyi kanatan yanlızlığımdan sabahın ilk ışıklarına merhaba diyorum sımsıcak kucağın yerine. . Aşkın varlığımı perişan edip yokluklara gömerken
biliyorum okuğun bu yazının satırları uydurulmuş bir iki kelime gibi gelecek sana.. Ama bilki acıtsada uzaktaki varlığın sol yanımı
sen olmayan gecelerde üşüyorum. . .
biliyorum okuğun bu yazının satırları uydurulmuş bir iki kelime gibi gelecek sana.. Ama bilki acıtsada uzaktaki varlığın sol yanımı
sen olmayan gecelerde üşüyorum. . .Bak geceyi sana yazdım bu gece..
Belki de acılarım beni yazdı. .
Belki de acılarım beni yazdı. .
Ve şimdi son sözüm
Seven gönlümün sehadeti iki çift sözken
biten aşkımın emaneti de iki damla gözyaşı oldu.
Bir damlası “Seni” diğer damlası “Seviyorum”
biten aşkımın emaneti de iki damla gözyaşı oldu. Bir damlası “Seni” diğer damlası “Seviyorum”