Beni güzeL hatırLa bunLar son satırLar...
Farzetki bir rüzgardım esip geçtim hayatından
yada bir yağmur,seL oLdum sokağında
sonra toprak çekti suyu...
KayboLup gittim beLkide bir rüya idim senin için...
Uyandın ve ben bittim...
[b]Beni güzeL hatırLa[/b]
[b]Çünkü sevdim seni ben herşeyini...[/b]
[b]Sana sırdaş oLdm,dost oLdum koynumda ağLadın...[/b]
[b]Yüzüne vurmadım hiçbir eksikliğini...[/b]
[b]Beni üzdün kınamadım...[/b]
[b]ALışıktım vefasızLığa el oLdun aLdırmadım...[/b]
[b]Beni güzeL hatırLa...[/b]
[b]Sana unutuLmaz geceLer bıraktım...[/b]
[b]En yorgun sabahLar...[/b]
[b]Sana güLüşümü,gözlerimi sonra sesimi bıraktım...[/b]
[b]En güzeL şiirLeri okudum gözLerine baka baka...[/b]
[b]SöyLenmemiş merhabalar sakLadım her köşeye...[/b]
[b]VedaLar bıraktım dudakLarda...[/b]
[b]Ne ararsan bir sevdanın içinde;[/b]
[b]FazLasıyLa bıraktım ardımda...[/b]
[b]Beni güzeL hatırLa...[/b]
[b]Dizlerimde uyuduğunu düşün...[/b]
[b]Saçını okşadığımı,üşüyen eLLerini ısıttığımı...[/b]
[b]MutLu oLduğun anLarı getir gözünün önüne...[/b]
[b]ALnından öptüğüm dakikaLarı...[/b]
[b]Birazdan kapını çalan kişinin ben oLabiLeceğimi düşün![/b]
[b]Şaşırtmayı severim biLiyorsun![/b]
[b]Bu da sana son sürprizim oLsun...[/b]
[b]Şimdi seninLe yaşanan günLeri ateşe veriyorum...[/b]
[b]Beni güzeL hatırLa[/b]
[b]GİDİYORUM...[/b]
Gidicek mi Gitmeyecek mi..
Seviyormu sevmiyormu neden düşünüyorsun ki bunları..
Düşünüyorsun şimdi..Seviyorum diyorsa neden terketti..
Hadi terketti..terkederken bile Neden seviyorum dedi ..?
Soruyorsun bunları kendine..Hatta zaman zaman ona sormakta geçiyordur içinden..
Sen elinden geleni yaptıysan eğer bu aşk uğruna benliğini feda edercesine..
Neden soruyorsun ki bunları..
Onun düşünceleri değil seni ilgilendiren eylemleri..
Eylemleri ; terketmek bırakıp gitmekse eğer bırak gitsin düşünme..
Hep dönüp dönüp kafamı karıştıryor diyorsan..
Sen niye izin veriyorsun bunlara...Kimsenin rüzgarında yaprak değilsin sen..
Hangi akla hizmet onun rüzgarında yaprak olup kendini bırakıyorsun..
Bırak o kendi rüzgarında debelensin dursun..
Hep seviyorsa seni eğer ama kararsızsa kendi dürtülerini kontrol edecek..
Kimsenin içini allak bullak etmeyecek..
Seviyorsan da kararsızsan masumsan da sırf karşındaki insanı
Sevdiğin için dürtülerini kontrol edip oturup karmaşanı kendi içinde yaşayacaksın.
Kimsenin kimseye bencilce sevgi gösterisi yapma hakkı yok..!
Ya çekip gider ! ya kalır aşkını yaşar..
Sorgusuzca beklentisizce karmaşalar içinde boğmadan kimseyi..!
Aldanma senin iyiliğin için ayrıldım seni sevdiğim için gittim sözlerine..
Bu sözler seni bağlamaz..
Sen kimsenin içini açıp bakamaz emin olamazsın ya..
Kimse içindekilerle yargılanmaz..
Hiçbir mahkemenin hiçbir hakimi niyetine göre muamele yapmaz insana..!
İçindekilerle niyetiyle anılmaz kimse yaptıklarıyla hatırlanır..!
Yaptığı gitmekse bırak gitsin Aldırma bir çift '' seni seviyorum '' sözüne..
Nasılsa gidenin arkasından kalan bu bi çift söz değil midir küfür gibi yüzüne çarpıp canını acıtan..
Bırakıp Gittiyse Eğer Aldırma..
Sil Gitsin..!
Şimdi geçmişten gelen bir rüzgar esintisinden başka bir şey değil aşkın.
Zaten bitirdiklerime başlayamam ben.
Korkma, bir daha dönmeyeceğim.
Severek gidebilmek de erdemdir bence, sevmekten vazgeçip gidenlere bakarsan.
Seni kötü anarak yürümemek için bütün çabam, elde bir sıcak dostluk tutma derdindeyim.
Günahını kimsenin ödeyemeyeceği bir ayrılığı tartışmak zaman kaybıdır. Korkma ben, aklımdan sildikten sonra yüreğine söz dinletebilenlerdenim.
İnsanın içi sızlıyor elbette, kolay mı alışılıyor ki başka bir tene? İlk günler geliyor aklıma, neyi seversin, nasıl öpersin diye meraklandığım anlar. Keşfetmenin zevkiyle karışırdı yabancılık ama gel şimdi bak, başladığımız yere döndük, yabancılaştık.
Korkma, bir daha öğrenmeye gücü olmayanlardanım ben.Ayrılık acısı dediğin, güneş doğana kadar sürer. Bahsettiğim güneş gökyüzünde değil, yürekte olandır.
Alışılır mutlaka yalnızlığa da, yeni sevdalara da, başka kolda uyumaya da, kimler nelere alışmadı ki?
Bu gönül sancısı sonsuza dek süremeyecek ya!
Sonra, hangi gece bitmemiş ki, ne kadar uzun sürse de!
Korkma,ben karanlığa alışık olanlardanım.
Korkma, ben her zaman gözlerine içine bakabileceğim.
Hepimiz, biriktirdiğimiz yaralarla başlıyoruz yeni sevgilere, o yüzden önyargılıyız.
Güvenmek için kaybettiğimiz zaman, aslında mutlu olacağımız anılar yaratmaktan çalınıyor.
Aşık olmaktan korkuyoruz çünkü yara bantlarımız bitti kanayan yerlerimizi kapatacak. İncinmemek için sakladığımız kalbimizi, hiç olmayacak yerlerde ortaya koyuyoruz.
Şimdi, ayrılığın acısını dindirmeliyim içimde. Sarhoş olmalıyım bir akşam vakti. Sigaramın dumanından halka çıkarsa, senin düşündüğünü zannetmeliyim. Burnumun direği, yüreğimin içi sızladığında, deniz kenarına inip biraz gözyaşı dökmeliyim. Fotoğraflarına bakmalıyım uyumadan, birkaç kez öpmeliyim. Rüyalar görmeliyim, ter içinde uyanıp, seni merak etmeliyim.
Olsun, ben aşkı acısıyla beraber sevenlerdenim.
Seni silik bir anıya dönüştürmeliyim içimde, sonra belki adını bile unutup gitmeliyim.
Ama yapamam korkma, ben henüz ruhu o kadar kirlenmemişlerdenim..
Dost olarak hükmünüzün bittiği oldu mu hiç? Artık omzunuzun ona huzur sağlamadığını, sadece yıllar süren alışkanlığı yüzünden sizinle bir kaç kelime konuştuğunu hissettiniz mi? Bir daha geri gelmeyecek günleri unutmanız gerektiği hatırlatıldı mı size?
Ne yapardınız böyle bir zamanı yaşasaydınız? Sessizce köşenize çekilir, "Belki bir gün yeniden" mi derdiniz, yoksa savaşır mıydınız?
Teselli ettikçe teselli bulduğunuz, can dediğiniz canım dediğiniz yoktur hayatınızda. Boşluktasınızdır. Yerini dolduracak adayları gözden geçirirsiniz. Nafiledir çabanız. Çünkü her sözünüzün her hareketinizin karşılığında duymak istediklerinizi duyamazsınız. Yürek başlar acımaya, sizden başkası hissetmez. Mevsim ilkbahardır ama siz hazanı yaşarsınız. Dökülür sevinçleriniz birer birer sarı yapraklar misali. Bir rüzgar eser en serininden, üşürsünüz. Sarınmak için kalın bir sevgi istersiniz. Yoktur. Borç olarak verdiği sevgiyi geri almıştır çünkü bir başkasına vermek için.
Nerdedir yanlış diye düşünür durursunuz. Bilemezsiniz, belki de bilmek istemezsiniz. Aslında çok basittir. Çok fazla değer vermişsinizdir, sahiplenmişsinizdir. Şımarık bir çocuk olmuştur sevginizin yoğunluğunda. Annesine yaptığı her kaprisi size de yapar. Çünkü siz onun hem annesi hem de arkadaşısınızdır. Kağıda dökersiniz duygularınızı, ama okuyamazsınız. Kendinizin bile duyamayacağı sözler çığlık olur dudaklarınızda, haykırırsınız:
"Yıldızlar,
Ay,
Güneş,
Gökyüzü,
Duyun hepiniz.
Ben onu seviyorum."
Yaşanan tüm mutluluklar kara bir bulut olup çöker üzerinize, nefes alamazsınız, boğulursunuz. Kalabalıklarda yalnız kalırsınız.
Duyamazsınız, göremezsiniz, hissedemezsiniz.
Yaşadığınız zamanı geri almak istersiniz, belki tekrar yaşarım diye. Boşunadır çabanız. Uçup gitmiştir elinizden, şaka gibi gelse de.
Sözleri gelir aklınıza " Ben burda olsam da olmasam da beni sevmeye devam et, benim seni sevdiğim gibi!!!!"
alıntı
[b]Susuyorsam,hiç konuşmuyorsam ve söylediklerine boş gözle bakıyorsam;üzülme… [/b]
[b]İyiyim ben.. [/b]
[b]Saçlarıma takılıyorsa hayallerim,ruhum derin bir çöküntü yaşıyorsa bile geçer. [/b]
[b]Meraklanma sen... [/b]
[b]Geceleri uyuyamıyorsam,her yıldız kor gibi düşüyorsa ;endişelenme… [/b]
[b]Zamanı gelir uyurum ben. [/b]
[b]İçime akan öfkeyle saldırıyorsam sağa sola,kırıp döküyorsam içindekileri geçer… [/b]
[b]Sakinleşirim ben. [/b]
[b]Yeni bir başlangıç yapayım derken,bir yanım kederden azalıyorsa ve görmek acı veriyorsa sana;acele etme sakın… [/b]
[b]Bütünlenirim ben.! [/b]
[b]Aynı şeyleri konuşup,farklı anlamlar çıkarıyorsak ve o anlamlarla kararıyorsak;üzülme… [/b]
[b]Aynı dili öğrenirim ben.! [/b]
[b]Gecenin ayazını sen sanıyorsam ve yüzüme çarptıkça derin kesikler oluşuyorsa;vazgeçme… [/b]
[b]Biraz daha uğraşırsan parçalanırım ben.! [/b]
[b]Sen öyle tepkisiz,sen öyle hareketsiz bekle…mükemmel bir egoyla yaşa ve düşünme… [/b]
[b]Çırpınır çabalar hallederim ben.! [/b]
[b]Ben gülümsemeye çalışırken,kırılan yanlarımızı onarırken;sen öylece geç karşıma ve sus…tepkisiz kal yine… [/b]
[b]İşte o zaman arkama bakmadan giderim.! [/b]
[b]Kendi vicdanını rahatlatmak için yalanlar söyle kendine…Olgunlukla karşıla yaşananları…Gül geç içindeki acıya… [/b]
[b]Bilirim vurdumduymaz tavırların gücüyle iyileşirsin sen.! [/b]
[b]Son kez söylemek istedim… [/b]
[b]Beni düşünme sakın![/b]