Ve aslında benim gidişim senin yoksulluğundur, iliklerime kadar çektiğim.
Ve inanıyorum ki terkeden de edilen kadar yalnız kalır...
Küsmesin kelimelerin... kızmasın bana
n'olur,
Ve ben gittiğimden beri bu şehirde en çok senin yokluğun hissediliyor.
Terketmek ve terkedilmek,kahretsin......güzeldi,teşekkürler.
Ne fırtınalar atlattı bu yurek..Ne yangınlar söndürdü içinde...
Kül oldu umutları ,hayallerii..
Hep acının ıçinde buldu kendını sebepsiz...
''Yoruldum,bıttım,tukendım'' derken..SEN cıktın karsıma!
Kanayan yarama merhem oldu o gözlerın..
Kendımı hapsettıım o karanlık dunyamdan cıkarıp,masmavı hayellerle bulusturdun benı...
O kadar masum,okadar içtendiki yuregın..Benı kendıne hapsettı..
Hayellerımın yerınıı; acı,huzun,gozyası alalıı ılk kez hayat bana güldü..Senı cıkardı karsıma hıc beklemedıgım bı anda...
İyikide cıkardı!
İyıkı bendesın..
Iyıkı sende yuregım..
O kadar cok ıyıkı varkı sana daıir sayabılecegım..Sözcukler kıfayedsız kalıo bı yerde ıcımdekılerı anlatmaya..
Suan okadar cok mutluyum kıı..Ve bır o kadarda korkuorum..
Bu ruyadan uyanmaktan korkuorum..Senı kaybetmekten, tekrar acı cekmekten korkuyorum..
Bi an gelıp kayıp gıdecekmıssın gıbı gelıyo ellerımden..
Aglıyorum..acı cekıyorum ıcten ıce..Ask bu olsa gerek..Acıyla iç içe..
Sende bılıyosun aslında...
[SIZE=6]''Aşk'' yakar.. Sen O'na uyma emi güzel gözlüm...
Benı ''senden''
Senı ''benden''
Askı ''yuregımızden''
Alma!
Bırak açmaya devam etsın kalbımızde askın cıceklerı,
Koparma!
Askı sen varsın dıye sevdım..Benı aska küstürme..
Ne olursa olsunn gıtme..
BITME !
[/SIZE]
Yüreğimi tüketti sevdanın ateşi, şimdi her biri başka yerde umularımın… Toparlamaya gücüm yok sevgili… Beni ben yapan, bana zamansız gelişlerindi, sevişlerindi kimselere aldırmadan, kimi zaman öpüşlerin, gülüşlerindi… Ve biliyordum ki, gelişlerin gibi apansız olan gidişlerin ecelimdi… Yanılmışım türkü gözlüm… Ecelim olmaya yetmemiş sevdan… Hep daha fazlasını isterdin ya benden, yine fazlasını istemişsin anlaşılan… Sana yetmemiş canımı almak, bir de cehennemim olmuşsun hiç utanmadan…
Her geçen gün biraz daha yakalıyor beni karanlıklar, ışığa doğru soluksuz koşuşturmalarım boşa çıkıyor… Bak biraz daha kör oluyorum ismini söyledikçe, yanan her sigarada biraz daha yanıyor yüreğimin köşesi, dudaklarımın arasından çıkan her dumanda, bir o kadar uzaklaşıyor hayallerim benden, her kül çırpışımda senden ve benden bir parça düşüyor anılarımızdan yaptığım kül tablasına… ve ben her bitişinde bir sigara daha yakıyorum inadına…
Gidişin sonum olurdu hani, biterdi umutlarım, sönerdi güneşim, hani uzanmazdı bir daha ellerim yıldızlara, dokunamazdım hiçbir bebeğin yüzüne, daha ben koklarken solardı çiçeklerim, hani tutmazdı ya dizlerim, gücüm bedenimi taşımaya yetmezdi… Ne kadar da yanılmışım…
Karanlık bir odaya çekilmek yetmiyormuş gidişinin ardından, resimlerine bakıp ağlamak yetmiyormuş, yetmiyormuş ardından küfürler savurmak, kendini haklı çıkarma çabaları boşa çıkıyormuş insanın, söz yüce divana bırakılıyormuş ve soruluyormuş yüreğe, idam deniyormuş, ip atılıyormuş daha bir bebekken salıncak yapıp seni salladıkları demire, bir ilmek geçiriliyormuş boyuna, ayak altındaki tabure bir çırpıda atılıyormuş, uzun sürmüyormuş can çekişler, umutsuz çırpınışlar oluyormuş, gözler tavana kayarken son kez geliyormuş gül yüzünün hayali, ölüm kucaklıyormuş tüm bedenini, ama gel gör ki seni unutmak için ölmek yetmiyormuş sevgili…
Yokum artık yanında, uğruna ölürüm dediğin bir ben vardı ya! Yok artık, tükendi nefes alış verişlerim, ben son demlerimi türkü gözlerinde yitirdim, ama hayatımdan vazgeçişimin ardından sensin hala sebebi acı çekişlerimin…
history Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Buna gerçekten inanıyormusunuz?
Evet Inaniyorum.. Istedikten sonra Hersey Bizim elimizde