08-07-2010, Saat: 02:41 AM
Tek kanatlısolgun düşlerimiyüzünde kanayan o kutsal ışıkla aydınlatan sonsuzluk meleğim
SANA NEYİ ANLATAYIM?
"EVET YANLIZIM...
Sadece bunu söyleyip susmak isterdim...Ebediyyen susmak
Çünkü canım acıyor...
Konuştukçaarzuladıkçaözledikçe, en kötüsü yaşadıkça canım acıyor..''
Ruhumu yaktıktan sonra şimdi de damarlarımda dolaşan sensizliğin etimi yakan acısını mı?O acıyı uyutsun diye sığındığımama sevgini orada da hep ama hep kaybettiğim soğuk rüyalarımı mı?
Odamın tavanındaki yoksulluğumu ve kimsesizliğimi harç yapıp içine doldurduğum o derino sonsuz çatlakların altında, sen, diye her gece koynuna girdiğim o zamansız ölümlerimi mi?
Şimdi burada değilsin
Ama beni duyabiliryorsunbiliyorum. Kapat gözlerini benim için ve dinle n'olurÇünkü bunu sana ancak bir kez söylemeye cesaretim var. Seni ait olduğun çevre için değilbana ait olman için değilkarşılığında beni sevmeniz için değil... Sadece sen olduğun için sevdiğimi söyleyebilseydim....
Ne zaman sevgine acıksam kendi kalbimi yedim.
Kendi etimi...
Aşkımı...
Ruhumu yedim...
"YÜREÄžİMİN EN SAKLI YERİNDE YALNIZCA SENİN ELİN DOLAŞMIŞTI"
Seni yollarcaşehirlerce uzağından sevdim
Seni kelimelerceşiirlerce yakınından sevdim
Senidünya üzerinde sanki ilk kez benim için kalemi eline alıp yazdığın mektuplarca sevdim
Seni umutsuzcabeklentisizcehayallerce sevdim uzağından
Zamanla kırgınlık kimlik değiştirdi ve vazgeçiş oldu benim için
Unutmanın en ağırı unutamadan unutmaktırSeni sonsuza kadar kaybetmekkimlik değiştirdi ve unutmak oldu benim için...
Anlamadın mı artıkvarlığım sana acı vermek için değilsadece seni sevebilmek için yaşadım ben...
Hala seninle geçireceğim anların telaşıyla tüketir gibi yaşıyorum sensiz geçen günlerimiSeninle geçen zaman bir daha tekrarı mümkün olmayandoğaçlama bir melodi gibi benim için
Sanki birlikte yazılmış kaderimizin sayılı dakikalarından an çalıyorumÖyle birikmişsin ki içimde...
Seni yaşamakla tüketmemseni sıradanlaştırmam mümkün değilİçime çektikçe çoğalıyorsun sevgili
"Sevgilimbeni bensiz bırakma olur mu?
Çünkü sen nereye gidersen gitben oradayım
Benim başka gidecek bir yerim yokBenim senden başka gerçeğim yok
Sende yaşıyorum ben sadece
Senin kalbinin "TOPRAKLARINDA YAŞIYACAÄžIM SENLE KİMSE OLMADAN HAYATDÜNYAİNSANLAR OLMADAN YAŞIYACAÄžIM
SADECE SENİN KALBİNLE" SENİ SEVİYORUM
SANA NEYİ ANLATAYIM?
"EVET YANLIZIM...
Sadece bunu söyleyip susmak isterdim...Ebediyyen susmak
Çünkü canım acıyor...
Konuştukçaarzuladıkçaözledikçe, en kötüsü yaşadıkça canım acıyor..''
Ruhumu yaktıktan sonra şimdi de damarlarımda dolaşan sensizliğin etimi yakan acısını mı?O acıyı uyutsun diye sığındığımama sevgini orada da hep ama hep kaybettiğim soğuk rüyalarımı mı?
Odamın tavanındaki yoksulluğumu ve kimsesizliğimi harç yapıp içine doldurduğum o derino sonsuz çatlakların altında, sen, diye her gece koynuna girdiğim o zamansız ölümlerimi mi?
Şimdi burada değilsin
Ama beni duyabiliryorsunbiliyorum. Kapat gözlerini benim için ve dinle n'olurÇünkü bunu sana ancak bir kez söylemeye cesaretim var. Seni ait olduğun çevre için değilbana ait olman için değilkarşılığında beni sevmeniz için değil... Sadece sen olduğun için sevdiğimi söyleyebilseydim....
Ne zaman sevgine acıksam kendi kalbimi yedim.
Kendi etimi...
Aşkımı...
Ruhumu yedim...
"YÜREÄžİMİN EN SAKLI YERİNDE YALNIZCA SENİN ELİN DOLAŞMIŞTI"
Seni yollarcaşehirlerce uzağından sevdim
Seni kelimelerceşiirlerce yakınından sevdim
Senidünya üzerinde sanki ilk kez benim için kalemi eline alıp yazdığın mektuplarca sevdim
Seni umutsuzcabeklentisizcehayallerce sevdim uzağından
Zamanla kırgınlık kimlik değiştirdi ve vazgeçiş oldu benim için
Unutmanın en ağırı unutamadan unutmaktırSeni sonsuza kadar kaybetmekkimlik değiştirdi ve unutmak oldu benim için...
Anlamadın mı artıkvarlığım sana acı vermek için değilsadece seni sevebilmek için yaşadım ben...
Hala seninle geçireceğim anların telaşıyla tüketir gibi yaşıyorum sensiz geçen günlerimiSeninle geçen zaman bir daha tekrarı mümkün olmayandoğaçlama bir melodi gibi benim için
Sanki birlikte yazılmış kaderimizin sayılı dakikalarından an çalıyorumÖyle birikmişsin ki içimde...
Seni yaşamakla tüketmemseni sıradanlaştırmam mümkün değilİçime çektikçe çoğalıyorsun sevgili
"Sevgilimbeni bensiz bırakma olur mu?
Çünkü sen nereye gidersen gitben oradayım
Benim başka gidecek bir yerim yokBenim senden başka gerçeğim yok
Sende yaşıyorum ben sadece
Senin kalbinin "TOPRAKLARINDA YAŞIYACAÄžIM SENLE KİMSE OLMADAN HAYATDÜNYAİNSANLAR OLMADAN YAŞIYACAÄžIM
SADECE SENİN KALBİNLE" SENİ SEVİYORUM