10-24-2010, Saat: 10:03 AM
Gelişinin Bir Gidişi Olduğunu Bile Bile Seviyorum Seni�
Bir Başka Güne Uyandım Bugün�Penceremin Perdesini Araladım Usulca�İçimi Sardı Yokluğun�
Gözlerime Doldu Sana Dair İzler�Açtım Pencereyi Hızla�Ve Saçlarımı Savuran Rüzgara Anlattım Seni�İçimi Kasıp Kavuran Sessizliğe Rağmen Senli Cümleleri Boğazıma Dizdim Birer Birer�Ve Yine Yuttum Sensizliği�
�Gelecek� Dedim �Gelecek�� O An Seni Sensizliği Ve Yine Seni Yaşadım�Düşündüm Saatlerce�Saklandım Yüreğimin Kıyısına�Ağladım Sessizce� Sana Ayırdım Bugünü� İlgi Bekleyen Bir Çocuk Gibi Sığındım Gözyaşlarımın Her Bir Damlasına�Kandırdım Kendimi Hayallerime Aldanırcasına�
Ve Yine Sevdim Seni Kendi İçimde�
Gün Bitti Sen Bitmedin�Uyumak İstemiyorum Artık�Her Gün Bitimi Seni Kaybediyorum Kendimde�Yok Oluyorsun Ansızın�Kendimi Anlamsız Hissediyorum O An� Ve Yine Sabah Oluyor�Yeni Baştan Yaşıyorum Herşeyi�
Her Gün Sensizliğe Başlamak Beni Bu Denli Çaresiz Kılan�
Varlığına Seni Sığdıramıyorken Yokluğuna Seni Sığdırmak Bana Dokunan!
Bir Gidişe Adını Yüklemek Canımı Acıtıyor�
Sen Bir Kere Gidiyorsun Ben Her Gün Bitiyorum�
Yüreğimden Uzaklara Attığın Her Adımsa Kalbimin Feryadı�
Şimdi Kapasam Gözlerimi...Uyusam...Gözlerimi Açtığımda Seni Bulsam Yanımda...Hiç Gitmesen...
Anlasana !
Gelişinle Hayat Bulan Gözlerime Gidişini İzlemeyi Yakıştıramıyorum...
Bir Başka Güne Uyandım Bugün�Penceremin Perdesini Araladım Usulca�İçimi Sardı Yokluğun�
Gözlerime Doldu Sana Dair İzler�Açtım Pencereyi Hızla�Ve Saçlarımı Savuran Rüzgara Anlattım Seni�İçimi Kasıp Kavuran Sessizliğe Rağmen Senli Cümleleri Boğazıma Dizdim Birer Birer�Ve Yine Yuttum Sensizliği�
�Gelecek� Dedim �Gelecek�� O An Seni Sensizliği Ve Yine Seni Yaşadım�Düşündüm Saatlerce�Saklandım Yüreğimin Kıyısına�Ağladım Sessizce� Sana Ayırdım Bugünü� İlgi Bekleyen Bir Çocuk Gibi Sığındım Gözyaşlarımın Her Bir Damlasına�Kandırdım Kendimi Hayallerime Aldanırcasına�
Ve Yine Sevdim Seni Kendi İçimde�
Gün Bitti Sen Bitmedin�Uyumak İstemiyorum Artık�Her Gün Bitimi Seni Kaybediyorum Kendimde�Yok Oluyorsun Ansızın�Kendimi Anlamsız Hissediyorum O An� Ve Yine Sabah Oluyor�Yeni Baştan Yaşıyorum Herşeyi�
Her Gün Sensizliğe Başlamak Beni Bu Denli Çaresiz Kılan�
Varlığına Seni Sığdıramıyorken Yokluğuna Seni Sığdırmak Bana Dokunan!
Bir Gidişe Adını Yüklemek Canımı Acıtıyor�
Sen Bir Kere Gidiyorsun Ben Her Gün Bitiyorum�
Yüreğimden Uzaklara Attığın Her Adımsa Kalbimin Feryadı�
Şimdi Kapasam Gözlerimi...Uyusam...Gözlerimi Açtığımda Seni Bulsam Yanımda...Hiç Gitmesen...
Anlasana !
Gelişinle Hayat Bulan Gözlerime Gidişini İzlemeyi Yakıştıramıyorum...