10-24-2010, Saat: 09:56 PM

Malzemeler
2 Yufka
2 Tavuk Göğsü (Haşlanmış ve ufak didiklenmiş)
2 Çorba Kaşığı Mayonez
1 Havuç
3 Sivribiber
1 Domates
1 Çay Bardağı Haşlanmış Bezelye
1 Yumurta Sarısı
Çörekotu


Sos Malzemesi:
1 Kahve Fincanı Eritilmiş Tereyağı
1 Yumurta
1 Çay Bardağı Yoğurt
Yemegin Yapilisi
İki yufkayı üst üste yayın.Elde ettiğiniz kalın yufkayı 8 eşit üçgen parçaya bölün.
Havuç




Bir kasede eritilmiş tereyağı

Yufkanın dışarda kalan uçlarını bohça şeklinde kapatın.Yağlanmış bir fırın tepsisine kaseyi ters çevirin

Hazırladığınız böreklerin üzerine çırpılmış yumurta sarısı sürün ve çörekotu serpin.Önceden ısıtılmış fırında üzeri kızarıncaya kadar yaklaşık 20-25 dakika pişirin.Sıcak olarak servis yapın.
AFIYET OLSUN...