:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: İlginç merdiven tasarımları
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
floating-stairs-the-gray-hotel-milan-flo...ciomp1.jpg

İki ve üstü katlı evlerin vazgeçilmezi olan merdivenler genelde en çok ihmal edilen kısımlardır. Bu uygulamalarda merdivenlerin aslında akıllıca düşünüldüğünde ne kadar hoş mobilyalara dönüşebildiğini göreceksiniz. Buyrun efendim merdivenlerin farklı yorumları.

parallelogram-house-7.jpg
Havada duruyormuş gibi görünen bu merdiven basamakları aslında çok sağlam demir profillerle duvara monte ediliyor. Bir dönem asma klozetlerde de karşılaştığımız güvenilmezlik hissinden dolayı çok fazla tercih edilmeyen bu tarz fazlasıyla minimalist döşenmiş bir evin en nadide parçası olabilir.

storage-staircase1.jpg
iki duvar arasında kullanılan bir merdivenin rıht kısımları çekmece olarak değerlendirilmiş.

storage-stairs1.jpg
Kayıp alan olan merdiven altı bölgesini kütüphane olarak kullanmış bir merdiven tasarımı.
harikaymışş bunlaarrr ........
he öyleler Big Grin
Çekmece fikri iyiymiş ha Big Grin
haa kütüphane de süper ama Smile
He o da çok şık Big Grin

Ama dağınık insanlarn çok işine yarıycaktır o çekmeceli olan Big Grin

Şimdi ben de dağınk biri oldğmdan algıda seçicilik mi oluyor noluyor bu Big Grin

Beğendm işte eeleBig Grin
ben de beğendim çekmeceliyi bizim ev de iki katlı iyi güzel de dediğin gibi önce ne güzelmiş bi sürü dağınıklığı toparlar dedim ama sonra insan dağınık olunca 150 basamak olsa bizi anca toparlar diye düşündüm Big Grin o kadar basamak olsa hangisinde ne vardı diye unuturuz fln fln zor iş Tongue Big Grin Big Grin
:yikildim:

Ömrümz merdivenlerde geçer :yikildim:
hiç yaptırmam boşuna Tongue
Tmam sen isteme ben yaptırrım Big Grin