02-06-2011, Saat: 01:30 PM
Saten Cilt Bitki Çayı
- Eksiklik çeken bir sistem ve parlak bir cilt elde etmek için
yardımcı olan, sıcak veya soğuk olarak alınabilen lezzetli bir harman.
Bu formüldeki bütün bitkiler kurudur.
- 2 çorba kaşığı oğul otu
- 1 çorba kaşığı lavanta çiçeği
- 1 çorba kaşığı bahçe nanesi
- 1 çorba kaşığı Alman papatyası
- 1 çorba kaşığı gül taç yaprağı
- 1 çorba kaşığı ısırgan
- 1 çorba kaşığı çevrince
- 1 çorba kaşığı kuşburnu
- 2 çay kaşığı kara hindiba yaprağı
- 2 çay kaşığı ahududu yaprağı
- 1/2 çay kaşığı zencefil kökü
Hazırlama:
- Bütün bitkileri orta boy bir kase içinde birleştirin ve harmanlama için karıştırın.
Işıktan korumak için serin, kuru bir yerde hava almayan teneke, kavanoz veya plastik küvet veya torba içinde saklayın.
En iyisi 6 ay içinde tüketilmelidir.
Kullanım:
- 1 bardak kaynak suya 1 çay kaşığı karışım koyun.
- Örtün ve 10 ila 15 dakika demleyin.
- İçmeden önce süzün.
- Eğer istenirse, bal, krema veya limon ilave edin.
Ürün Miktarı:
- Yaklaşık 30 bardak çay (7 1/2 lt)
- Eksiklik çeken bir sistem ve parlak bir cilt elde etmek için
yardımcı olan, sıcak veya soğuk olarak alınabilen lezzetli bir harman.
Bu formüldeki bütün bitkiler kurudur.
- 2 çorba kaşığı oğul otu
- 1 çorba kaşığı lavanta çiçeği
- 1 çorba kaşığı bahçe nanesi
- 1 çorba kaşığı Alman papatyası
- 1 çorba kaşığı gül taç yaprağı
- 1 çorba kaşığı ısırgan
- 1 çorba kaşığı çevrince
- 1 çorba kaşığı kuşburnu
- 2 çay kaşığı kara hindiba yaprağı
- 2 çay kaşığı ahududu yaprağı
- 1/2 çay kaşığı zencefil kökü
Hazırlama:
- Bütün bitkileri orta boy bir kase içinde birleştirin ve harmanlama için karıştırın.
Işıktan korumak için serin, kuru bir yerde hava almayan teneke, kavanoz veya plastik küvet veya torba içinde saklayın.
En iyisi 6 ay içinde tüketilmelidir.
Kullanım:
- 1 bardak kaynak suya 1 çay kaşığı karışım koyun.
- Örtün ve 10 ila 15 dakika demleyin.
- İçmeden önce süzün.
- Eğer istenirse, bal, krema veya limon ilave edin.
Ürün Miktarı:
- Yaklaşık 30 bardak çay (7 1/2 lt)