03-13-2011, Saat: 02:37 AM

Malzemeler
Kişi sayısı kadar yumurta
Maydanoz
Taze soğan
Zeytinyağı
Tuz
 karabiber
 karabiber kırmızıbiber
 kırmızıbiberDomates
Salatalık
Havuç
Yapılışı
Yumurtaları haşlayın (katı olacak şekilde)
 uzunlamasına ikiye bölün ve sarılarını bir kaba boşaltın. Sarılarının içine ince doğranmış maydanoz ve taze soğan
 uzunlamasına ikiye bölün ve sarılarını bir kaba boşaltın. Sarılarının içine ince doğranmış maydanoz ve taze soğan zeytinyağı ve baharatları koyup sarıları iyice ezerek karıştırın. Servis tabağının içine domates ve salatalıkları dizin. Havuçların kabuklarını havuç soyacağı ile soyduktan sonra yıkayıp soymaya devam edin
 zeytinyağı ve baharatları koyup sarıları iyice ezerek karıştırın. Servis tabağının içine domates ve salatalıkları dizin. Havuçların kabuklarını havuç soyacağı ile soyduktan sonra yıkayıp soymaya devam edin böylece ince şeritler elde edeceksiniz. Bu şeritleride diğerlerinin üzerine serpiştirin. En son tabağa yumurtanın beyazlarını yerleştirin. Beyazların içlerini hazırladığınız karışımla tekrar doldurun. Üzerlerini maydanozla süsleyin
 böylece ince şeritler elde edeceksiniz. Bu şeritleride diğerlerinin üzerine serpiştirin. En son tabağa yumurtanın beyazlarını yerleştirin. Beyazların içlerini hazırladığınız karışımla tekrar doldurun. Üzerlerini maydanozla süsleyin