04-26-2011, Saat: 12:45 PM
[SIZE="3"][COLOR="Indigo"]Salatalarda tatlandırıcı ya da salamura gibi koruyucu olarak kullanılan sirke; üzüm veya elmadan üretilir. Araştırmacılar, sirkenin insan vücuduna pek çok faydası olduğunu tespit etti. …
Salatalarda tatlandırıcı ya da salamura gibi koruyucu olarak kullanılan sirke; üzüm veya elmadan üretilir. Araştırmacılar, sirkenin insan vücuduna pek çok faydası olduğunu tespit etti. Sirke, ateş düşürücü etkisiyle vücuda sakinlik ve ferahlık veriyor. Kokusu sayesinde, baygınlıklarda uyandırıcı etki yaratıyor. Kanı sulandırıyor, safra akıntısını düzenliyor ve hıçkırığın geçmesini sağlıyor.[/COLOR][/SIZE]
Salatalarda tatlandırıcı ya da salamura gibi koruyucu olarak kullanılan sirke; üzüm veya elmadan üretilir. Araştırmacılar, sirkenin insan vücuduna pek çok faydası olduğunu tespit etti. Sirke, ateş düşürücü etkisiyle vücuda sakinlik ve ferahlık veriyor. Kokusu sayesinde, baygınlıklarda uyandırıcı etki yaratıyor. Kanı sulandırıyor, safra akıntısını düzenliyor ve hıçkırığın geçmesini sağlıyor.[/COLOR][/SIZE]