04-26-2011, Saat: 02:48 PM
Malzemeler :
1 adet deniz alası
1 patates
4 çorba k.biber sos
1 küçük kavanoz domates sos
1 kase mantar
2 defne yaprağı
1 tatlı k.tane karabiber
1 tutam limon çiçeği
Zeytinyağı
Tuz
Su
Hazırlanışı
1 adet patates,1 kase mantarı iri olarak kesin. Geniş bir tencereye mantarları ve patates dilimlerini alın. 1 adet deniz alasının karın yerine limon çiçeği ilave edin.
Balığı tencereye alın. Üzerine patates dilimleri, domates sos, biber sos, 2 adet defne yaprağı tane karabiber, tuz ve zeytinyağı ilave edin ve pişirin.
1 adet deniz alası
1 patates
4 çorba k.biber sos
1 küçük kavanoz domates sos
1 kase mantar
2 defne yaprağı
1 tatlı k.tane karabiber
1 tutam limon çiçeği
Zeytinyağı
Tuz
Su
Hazırlanışı
1 adet patates,1 kase mantarı iri olarak kesin. Geniş bir tencereye mantarları ve patates dilimlerini alın. 1 adet deniz alasının karın yerine limon çiçeği ilave edin.
Balığı tencereye alın. Üzerine patates dilimleri, domates sos, biber sos, 2 adet defne yaprağı tane karabiber, tuz ve zeytinyağı ilave edin ve pişirin.