05-12-2011, Saat: 11:40 AM
[SIZE=5]- Gülü susuz seni #püskevit siz bırakmam.
- Babası metresine jeep alırsa, çocuğuna "püskevit" parası kalmaz!!
- Pizza yoksa diyet #puskevit var.
- bi kedi alıp, adını #püskevit koymak istiyorum.
- bana #püskevit'in kasetin'i yapabilir misin abidin?
- Ekmek yoksa, #püskevit yesinler! Sözünü hatırladım Hay bin burjuva zekası!
- 1: kaset geçicidir #püskevit kalıcı 2: kaset yokken #püskevit vardı
- #Püskevit alamayan anne babadan rahatlatan açıklama: "Oğlanın ne istediğini anlayamadık. Yoksa paramız var... )
- Tatlı mı? Baldan tatlı!!! Bir gün Bende yiyeceğim!! Sezercik, Püskevit)
- Ulen içinde ü harfi olmasa nickimi #püskevit yapardım
- Sayın devlet bahçeli hükümette iken ASGARİ Ücret ile 52 Kg ülker marka #Püskevit Alınabiliyordu. Şimdi 155 Kg #Püskevit Alınıyor...
- #Püskevit in yanında ne iyi gider? - Kahve. Bir fincan kahvenin kaç yıl hatrı var? -40. MHP'nin 40. Yılı şerefine!!!!
- Partimizin oluşturacağı çocuk bütçesiyle,her çocuğun bir #püskevit'i olacak...
- bu ülke seçim öncesi ''#püskevit'leri ellerimle servis yapacam'' diyen çok siyaset adamı gördü)
- Fareme hâlâ isim koyamadıydım Bahçeli sağolsun #püskevit koycam.. Bir tanede kara bir eş alıp onada #Çikuleta deriz artık...
- Sokakta #püskevit dağıtan reyizler istiyoruz! "Benim neden bir #püskevitim yok diyooor!"
- bir sormacam var balalar, gaydi gaptır gaptır, çaya gamaltıya gatar, dimeli nedir nedir, #püskevit denince ahla, heman onun adı düşer,
- malum videoda #püskevit hiç ilgimi çekmiyor. "birbirleriyle yiyorlar, şakalaşıyorlar." dediği an kopuyorum ama. öyle çocuk mu olur?
- zakkum yeni albüm çıkarmış neden haber vermiyorsunuz illa #püskevit mi vericez
- Kampüse #püskevit çadırı kurulsun tüm Gazililer faydalansın
- Reyizler bugün #püskevit dağıttı mı acaba sokaktaki çocuklara?
[/SIZE]
- Babası metresine jeep alırsa, çocuğuna "püskevit" parası kalmaz!!
- Pizza yoksa diyet #puskevit var.
- bi kedi alıp, adını #püskevit koymak istiyorum.
- bana #püskevit'in kasetin'i yapabilir misin abidin?
- Ekmek yoksa, #püskevit yesinler! Sözünü hatırladım Hay bin burjuva zekası!
- 1: kaset geçicidir #püskevit kalıcı 2: kaset yokken #püskevit vardı
- #Püskevit alamayan anne babadan rahatlatan açıklama: "Oğlanın ne istediğini anlayamadık. Yoksa paramız var... )
- Tatlı mı? Baldan tatlı!!! Bir gün Bende yiyeceğim!! Sezercik, Püskevit)
- Ulen içinde ü harfi olmasa nickimi #püskevit yapardım
- Sayın devlet bahçeli hükümette iken ASGARİ Ücret ile 52 Kg ülker marka #Püskevit Alınabiliyordu. Şimdi 155 Kg #Püskevit Alınıyor...
- #Püskevit in yanında ne iyi gider? - Kahve. Bir fincan kahvenin kaç yıl hatrı var? -40. MHP'nin 40. Yılı şerefine!!!!
- Partimizin oluşturacağı çocuk bütçesiyle,her çocuğun bir #püskevit'i olacak...
- bu ülke seçim öncesi ''#püskevit'leri ellerimle servis yapacam'' diyen çok siyaset adamı gördü)
- Fareme hâlâ isim koyamadıydım Bahçeli sağolsun #püskevit koycam.. Bir tanede kara bir eş alıp onada #Çikuleta deriz artık...
- Sokakta #püskevit dağıtan reyizler istiyoruz! "Benim neden bir #püskevitim yok diyooor!"
- bir sormacam var balalar, gaydi gaptır gaptır, çaya gamaltıya gatar, dimeli nedir nedir, #püskevit denince ahla, heman onun adı düşer,
- malum videoda #püskevit hiç ilgimi çekmiyor. "birbirleriyle yiyorlar, şakalaşıyorlar." dediği an kopuyorum ama. öyle çocuk mu olur?
- zakkum yeni albüm çıkarmış neden haber vermiyorsunuz illa #püskevit mi vericez
- Kampüse #püskevit çadırı kurulsun tüm Gazililer faydalansın
- Reyizler bugün #püskevit dağıttı mı acaba sokaktaki çocuklara?
[/SIZE]