05-18-2011, Saat: 11:47 AM
“prens charles olmak da zor. bakkala gidip bir şeyler alınca para diye ananın resmini veriyorsun.â€
“kimseden lys’de başarı beklemeyin. zaten ilk 1 saat sorularda bi ib*elik var mıdır lan acaba deyip şifre çözmeye çalışarak geçecek..â€
"1.50 boylarındaki kadınlardan oluşan "birelli takvimi" çıktı!!!"
'' 80 yaşındaki amca rusya'ya vize kalktı diye seviniyor.sanki vize kalkınca herşey kalkacak .''
"kafasına mıçan kuşu şansa yorup, sayısal kuponu alan toplumun; ağzına *ıçan insana olan aşkına şaşırmamak gerek."
"ne zaman ki birisinin dedesinin adı berkecan olur, işte o zaman çağ atladık derim."
“misafirlikte tuvalette işin bittikten sonra sifonla gitmeyen b*kun yaşattığı gerilim, testere serisini geride bırakır.â€
“erkekte dekolte cüzdandır. ne kadar açarsan o kadar talep görürsün.â€
'1.murat hangi savaşta ölmüştür' sorusuna; 'katıldığı en son savaşta' diyen öğrenciye alkış.
bu "survivor taner"i küçükken üç kere havaya atıp iki kere tutmuşlarâ€
bir kadın sizi zekasıyla milyarder yapabilir,tabi trilyonerseniz...
1 işçi bir binayı 36700 saniyede yaparsa, 36700 işçi bir binayı 1 saniyede yapar; ters orantı *ıçar.
bayanlarda kalın kaş modasını çıkartanın allah cezasını versin. lan kahtalı mıçı gibi hepsi..
makyaj; kadınların karıncalı olan görüntülerini full hd yapma sanatıdır.
en zor meslek bankacılık dimi ? gün boyu milyarları say dur. akşam olunca bim' den ucuz yoğurt al eve git.
araştırmaya göre, çoğu türk kadının vücudu, "üst dar-alt geniş=armut" şeklindeymiş.sevgilinizin neden "ayı" olduğunu şimdi anladınızmı…
Aref:acun bey 1 ile 3 arasında bir sayı tut ama 1 ve 3 olmasın
acun: evet tuttum
aref:2 mi ?
acun: yok artık ! JJJ
"tabuları yıkıyoruz beyler, simit sarayına martı fırlatıyoruz artık."
"sevgili rtük,10 dk.reklam arasına alışmış bi milletiz, ara 4 dk'ya inince bir panik olduk, tuvalete koşarken düşenlerimiz var.Eski düzeni istiyoruz"
bir kadın ağlıyorsa yanına yaklaş, saçlarını okşa, gözlerine bak ve de ki; " indirim varmışşş''
" ben bardak kırsam sakarım, annem kırsa nazar. babam kırsa o bardağın orda ne işi var. "
ingilizce ögreniyorum:
sheep: koyun
don't sheep: koymayin
elinde blackberry, sırtında burberry, ayağında fred perry gelberry yar gelberry ……...... dilbery..
şuanda flash tvde dünyanın gündemine oturan libya konuşuluyor...şaka lan şaka yine halay çekiyolar.
"esmer bayanlara sesleniyorum; saçınızı sarıya boyattığınızda marilyn monroe'ya değil, trabzonsporlu ibrahim yattara'ya benziyosunuz. saygılar."
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun, para yetmez , babayı alırsın hevesin kaçar...
bir ilişkide erkekten sadakat beklemek ineğe çilek yedirip "çilekli süt" vermesini beklemekle eş değerdedir...
telefonunuzu 5 defa üst üste açmadığınızda sırasıyla polis, mit ve genelkurmaya haber verebilecek canlıya "anne" denir.
cocuk: baba biz nasıl olduk
baba: maymundan evrimleştik yavrum
(cocuk ikna olmaz)
cocuk: anne biz nasıl olduk?
anne: ademle havva seviştiler...
cocuk: ama babam maymundan geldigimizi söylüyor!!
anne: o babanın sülalesi bizi ilgilendirmez yavrum
Elin oğlu gülü, tango yaparken ağzında tutuyor, biz kasap vitrinindeki koyunun kı*ına takıyoruz. Sizde hala bizden romantizm bekliyorsunuz
japonyada hırsız yakalayan bir robot icat etmişler.
amerikada 5 dakikada 180 hırsız yakalamış.
italyada 5 dakikada 80 hırsız yakalamış.
fransana 5 dakikada 30 hırsız yakalamış.
türkiyede 5 dakikada robotu çalmışlar.
aref'in öğretmeni: oğlum sen niye hiçbir şey yazmıyorsun?
aref: hocam, şimdi sizden çantamı açıp içine bakmanızı istiyorum.
" evinin güvenliğini alarm taktırarak değil, evden çıkarken koridorun ışığını açık bırakarak sağlayan insana "türk" denir. "
buyurun buradan yakın! basına özgürlük dedik, hüseyin üzmez serbest bırakıldı. ben buna algıda "sı*ıcılık" derim arkadaş!
-pardon parfümünüzün markası ne?
-aa, bingo soft ultra bahar esintili yumuşak rüyalar tabiki.
oha sinem kobal oha…
“kimseden lys’de başarı beklemeyin. zaten ilk 1 saat sorularda bi ib*elik var mıdır lan acaba deyip şifre çözmeye çalışarak geçecek..â€
"1.50 boylarındaki kadınlardan oluşan "birelli takvimi" çıktı!!!"
'' 80 yaşındaki amca rusya'ya vize kalktı diye seviniyor.sanki vize kalkınca herşey kalkacak .''
"kafasına mıçan kuşu şansa yorup, sayısal kuponu alan toplumun; ağzına *ıçan insana olan aşkına şaşırmamak gerek."
"ne zaman ki birisinin dedesinin adı berkecan olur, işte o zaman çağ atladık derim."
“misafirlikte tuvalette işin bittikten sonra sifonla gitmeyen b*kun yaşattığı gerilim, testere serisini geride bırakır.â€
“erkekte dekolte cüzdandır. ne kadar açarsan o kadar talep görürsün.â€
'1.murat hangi savaşta ölmüştür' sorusuna; 'katıldığı en son savaşta' diyen öğrenciye alkış.
bu "survivor taner"i küçükken üç kere havaya atıp iki kere tutmuşlarâ€
bir kadın sizi zekasıyla milyarder yapabilir,tabi trilyonerseniz...
1 işçi bir binayı 36700 saniyede yaparsa, 36700 işçi bir binayı 1 saniyede yapar; ters orantı *ıçar.
bayanlarda kalın kaş modasını çıkartanın allah cezasını versin. lan kahtalı mıçı gibi hepsi..
makyaj; kadınların karıncalı olan görüntülerini full hd yapma sanatıdır.
en zor meslek bankacılık dimi ? gün boyu milyarları say dur. akşam olunca bim' den ucuz yoğurt al eve git.
araştırmaya göre, çoğu türk kadının vücudu, "üst dar-alt geniş=armut" şeklindeymiş.sevgilinizin neden "ayı" olduğunu şimdi anladınızmı…
Aref:acun bey 1 ile 3 arasında bir sayı tut ama 1 ve 3 olmasın
acun: evet tuttum
aref:2 mi ?
acun: yok artık ! JJJ
"tabuları yıkıyoruz beyler, simit sarayına martı fırlatıyoruz artık."
"sevgili rtük,10 dk.reklam arasına alışmış bi milletiz, ara 4 dk'ya inince bir panik olduk, tuvalete koşarken düşenlerimiz var.Eski düzeni istiyoruz"
bir kadın ağlıyorsa yanına yaklaş, saçlarını okşa, gözlerine bak ve de ki; " indirim varmışşş''
" ben bardak kırsam sakarım, annem kırsa nazar. babam kırsa o bardağın orda ne işi var. "
ingilizce ögreniyorum:
sheep: koyun
don't sheep: koymayin
elinde blackberry, sırtında burberry, ayağında fred perry gelberry yar gelberry ……...... dilbery..
şuanda flash tvde dünyanın gündemine oturan libya konuşuluyor...şaka lan şaka yine halay çekiyolar.
"esmer bayanlara sesleniyorum; saçınızı sarıya boyattığınızda marilyn monroe'ya değil, trabzonsporlu ibrahim yattara'ya benziyosunuz. saygılar."
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun, para yetmez , babayı alırsın hevesin kaçar...
bir ilişkide erkekten sadakat beklemek ineğe çilek yedirip "çilekli süt" vermesini beklemekle eş değerdedir...
telefonunuzu 5 defa üst üste açmadığınızda sırasıyla polis, mit ve genelkurmaya haber verebilecek canlıya "anne" denir.
cocuk: baba biz nasıl olduk
baba: maymundan evrimleştik yavrum
(cocuk ikna olmaz)
cocuk: anne biz nasıl olduk?
anne: ademle havva seviştiler...
cocuk: ama babam maymundan geldigimizi söylüyor!!
anne: o babanın sülalesi bizi ilgilendirmez yavrum
Elin oğlu gülü, tango yaparken ağzında tutuyor, biz kasap vitrinindeki koyunun kı*ına takıyoruz. Sizde hala bizden romantizm bekliyorsunuz
japonyada hırsız yakalayan bir robot icat etmişler.
amerikada 5 dakikada 180 hırsız yakalamış.
italyada 5 dakikada 80 hırsız yakalamış.
fransana 5 dakikada 30 hırsız yakalamış.
türkiyede 5 dakikada robotu çalmışlar.
aref'in öğretmeni: oğlum sen niye hiçbir şey yazmıyorsun?
aref: hocam, şimdi sizden çantamı açıp içine bakmanızı istiyorum.
" evinin güvenliğini alarm taktırarak değil, evden çıkarken koridorun ışığını açık bırakarak sağlayan insana "türk" denir. "
buyurun buradan yakın! basına özgürlük dedik, hüseyin üzmez serbest bırakıldı. ben buna algıda "sı*ıcılık" derim arkadaş!
-pardon parfümünüzün markası ne?
-aa, bingo soft ultra bahar esintili yumuşak rüyalar tabiki.
oha sinem kobal oha…