06-17-2011, Saat: 01:06 AM
Hani telefon çaldığında o dur diye gözlerinizi kapatıp
Heyacanla gözlerinizi açtıktan sonra onun olmadığını görüp yüzünüzdeki tebessümün bir anda gittiği hiç oldumu?
Telefonu alırsınızyazıp yazıp silersiniz..Yada Rehberde onun isminin üzerine gelip saatlerce bakarsınız ...
Bazen mesaj atar yahutta arar ya.. İçinizden birşeyler eriyip gider o an..
Peki nedenbiz hep imkansız şeylerin üstüne düşeriz hep..
Bence Aşk imkansız olandırİmkansız olduğunu bildiğin halde halen sevmeye devam etmektir A Ş K..
Kelimelerle ifade edememekhalen arkadaş gibi davranmak nasıl zorsa
Buna katlana bilmekte büyük marifettir herkez dayanamaz bu acıya..
Anlatırsın en yakın arkadaşınaonu gördüğünde elin ayağının birbirine dolandığınıne kadar çok sevdiğini ya..
Oda şöyle cevap verir ; Unutursun unutursun.. Zaman geçer avunursun.. İsyan etsende derindenHayat tutar ellerinden... -Der ya..
Şöyle bir iç çekersiniz unutamam dersiniz ya..
Aslında hepimiz orada yalan söyleriz..Kimse unutulmayacak kadar mükemmel değildir asla...
Zaman ilerledikçeimkansız aşk durumu elde etme duygusuyla başa baş kavga eder ya..
Ne olursa olsun hayatımda olucak kelimesi dökülüyorsa ağzınızdansanırım artık aşık değilsiniz.. Sadece elde etme duygusunun egosunu yaşıyorsunuz..
Her gecehayal kurup yatıyorsanızuyandığınızda eliniz direk telefona gidiyorsa
Ondan halen bir ses seda yoksa
ve ümidinizi artık kaybetmeye başladığınızda
*Sizi Aramışsa ki
"bu benim başıma geldi" ..
İçinizden birşeyler kopup gidiyorsa sanırım birşeyler ters gidiyor.
Peki hiç düşündünüzmüOnun aklına geliyormusunuzneden her gün yada her hafta yerine 2-3 haftada bir arıyor..
"Ben düşünmeme rağmen aklıma gelen nedenin yalan oldugunu düşünüpkendimi avutuyorum işte.."
Sanırım Aşktan nefret ediyorum ama
Ç A R E S İ Z L İ Äž İ M İ N Ç A R E S İ Z İ SENİ SEVİYORUM !...
Alinti
GökcePinar