07-20-2011, Saat: 10:30 PM
Benden çok uzaklarda olana…
Sana yazmamalıyım biliyorum bildiğim halde yazıyorum işte başka çaremin olmadığından hala yüreğim seni sayıklarken kusuruma bakma engel olamıyorum dur durmak istiyorum yazmak istemiyorum ben o duramıyorum bugün yazmazsam çığlık büyüyecek, kendi yiyip bitiricem yine kalemlerimi kırsamda yenisi alıyorum kırtasiyeden kızgında olsam kelimelerim kısırlaşmış olsada yazmadan duramıyor işte…
ben bir düşük yaptım seni kaybettim, benden uzaksın ama neden yüreğime daralıyor neden bu köhne bedene dar geliyor bir avuç yüreğim senden yanıt beklemiyorum sakın yanlış anlama yazmayacağını biliyorum hani ölür ya o bir daha konuşamaz toprak olmuştur sende benim içime gömüldün kaldın orda çıkmıyorsun ben yoruldum artık atmak istiyorum gömdüğün bu kalpten seni. Çürüme orda sen çürüdükçe bana da zarar veriyorsun.
Madem gittin
Yine BİTTİ dedin neden yüreğimde ki seni bırakıp gittin neyse içimde ölen sevgili bunları yazmanında kendime sormanında manası yok
Uzaksın
Haramsın
Yasaksın
İmkansızsız
Kadersin
Alnıma sensizliğin kaderi çizilmiş
Seninle tanışmam seninle beraber olmam tesadüf değildi kaderin bir cilvesiydi buda böyle o yüzden üzülmüyorum nasip değilmiş.
Rüyamda seni gördüm geçenlerde uzun zamandır görmüyordum, iyi değildin bunalmıştın herkes üstüne üstüne geliyordu nefes alamıyordun neyin var ? bilmiyorum ki gördüğümün sadece bir rüya olmadığını biliyorum ben yüreğim sıkıştı senin yine canın sıkkın bunaltıyorlar dimi sevgilim kimse anlamıyor seni herkes bir kafadan konuşuyor sense omuzlarına yüklediğin o sorumluluklarla yıkılmamaya yine güçlü görünmeye çalışıyorsun hissediyorum garip bişey ama bu böyle sevgilim.
Korkma hayatına yeniden girmeyeceğim seni bide benim yüzümden üzülmeni istemem o dertlidir ki başın şimdi bide ben olmayayım gittin ve biz bittik.
Ara ara kızıyorum sana sonra boşver diyorum boşver BE YÜREÄžİM buymuş olmasını gereken.
Uzaklarda olan yarim
Düşlerimde kaldın
Bir kasımın AŞK ‘I kaldı bir avuç yüreğimde
Bu sevda ağır kanamalı
Ama geçicek sen tatlı bir hatıra olarak kalacaksın bende
Belki birgün biryerlerde karılaşırız
Senin yanında yeniden sevebildiği kadın ve o çok istediğin kız çocuğu
Tabi benim yanımda da sevdiğim yeniden sevebileceğim adam ve çocuğum
Uzaklarda olan sevdiğime
Sen benim içimde öldün
İster bir yabancı de ister bir arkadaş
Biliyormusun hergün senin ismini yazıyorum
İşimden dolayı bu memlekette ne çok senin ismin varmış
Çalışma arkadaşımının adı ‘da senin adından
Bir dua gibi dilimdesin
Bir mahrem gibi yüreğimde sakladığımsın
Sen benden uzak olsanda son sözünü söyleyip BİTTİ desende
Bilirim ne sen bana dönersin ne ben sana
Biz mazide kaldık belki ama
Sen
Hala her anımdasın.
Ve son bir şey mazide kalan ne varsa tatlı bir anı olarak kalsın
İster an isterse unut
Ama sakın kirletme o maziyi
ÇiLeK
Sana yazmamalıyım biliyorum bildiğim halde yazıyorum işte başka çaremin olmadığından hala yüreğim seni sayıklarken kusuruma bakma engel olamıyorum dur durmak istiyorum yazmak istemiyorum ben o duramıyorum bugün yazmazsam çığlık büyüyecek, kendi yiyip bitiricem yine kalemlerimi kırsamda yenisi alıyorum kırtasiyeden kızgında olsam kelimelerim kısırlaşmış olsada yazmadan duramıyor işte…
ben bir düşük yaptım seni kaybettim, benden uzaksın ama neden yüreğime daralıyor neden bu köhne bedene dar geliyor bir avuç yüreğim senden yanıt beklemiyorum sakın yanlış anlama yazmayacağını biliyorum hani ölür ya o bir daha konuşamaz toprak olmuştur sende benim içime gömüldün kaldın orda çıkmıyorsun ben yoruldum artık atmak istiyorum gömdüğün bu kalpten seni. Çürüme orda sen çürüdükçe bana da zarar veriyorsun.
Madem gittin
Yine BİTTİ dedin neden yüreğimde ki seni bırakıp gittin neyse içimde ölen sevgili bunları yazmanında kendime sormanında manası yok
Uzaksın
Haramsın
Yasaksın
İmkansızsız
Kadersin
Alnıma sensizliğin kaderi çizilmiş
Seninle tanışmam seninle beraber olmam tesadüf değildi kaderin bir cilvesiydi buda böyle o yüzden üzülmüyorum nasip değilmiş.
Rüyamda seni gördüm geçenlerde uzun zamandır görmüyordum, iyi değildin bunalmıştın herkes üstüne üstüne geliyordu nefes alamıyordun neyin var ? bilmiyorum ki gördüğümün sadece bir rüya olmadığını biliyorum ben yüreğim sıkıştı senin yine canın sıkkın bunaltıyorlar dimi sevgilim kimse anlamıyor seni herkes bir kafadan konuşuyor sense omuzlarına yüklediğin o sorumluluklarla yıkılmamaya yine güçlü görünmeye çalışıyorsun hissediyorum garip bişey ama bu böyle sevgilim.
Korkma hayatına yeniden girmeyeceğim seni bide benim yüzümden üzülmeni istemem o dertlidir ki başın şimdi bide ben olmayayım gittin ve biz bittik.
Ara ara kızıyorum sana sonra boşver diyorum boşver BE YÜREÄžİM buymuş olmasını gereken.
Uzaklarda olan yarim
Düşlerimde kaldın
Bir kasımın AŞK ‘I kaldı bir avuç yüreğimde
Bu sevda ağır kanamalı
Ama geçicek sen tatlı bir hatıra olarak kalacaksın bende
Belki birgün biryerlerde karılaşırız
Senin yanında yeniden sevebildiği kadın ve o çok istediğin kız çocuğu
Tabi benim yanımda da sevdiğim yeniden sevebileceğim adam ve çocuğum
Uzaklarda olan sevdiğime
Sen benim içimde öldün
İster bir yabancı de ister bir arkadaş
Biliyormusun hergün senin ismini yazıyorum
İşimden dolayı bu memlekette ne çok senin ismin varmış
Çalışma arkadaşımının adı ‘da senin adından
Bir dua gibi dilimdesin
Bir mahrem gibi yüreğimde sakladığımsın
Sen benden uzak olsanda son sözünü söyleyip BİTTİ desende
Bilirim ne sen bana dönersin ne ben sana
Biz mazide kaldık belki ama
Sen
Hala her anımdasın.
Ve son bir şey mazide kalan ne varsa tatlı bir anı olarak kalsın
İster an isterse unut
Ama sakın kirletme o maziyi
ÇiLeK
Kod:
[SES]http://www.fileden.com/files/2010/8/18/2945351/My%20Documents/aaa.mp3[/SES]