09-15-2011, Saat: 12:01 AM
Malzeme :
275 gr. un
250 gr. kaşar peyniri 220 gr. tereyağı 2 adet yumurta
Yapılışı :
Un hamur tahtasına elenir. Tereyağı ile kıyılır. RendeÂlenmiş kaşar
peyniri ve biraz tuz konur. Yoğurulur. Yapılan hamur ikiye ayrılır. Her
bir parçası 4 mm. inceliğinde açıÂlır. Küçük mesise kalınlığında
kesilir. Bir tepsiye konur. Üzerine bir yumurta sarısı sürülür. Orta
fırında pişirilir.
275 gr. un
250 gr. kaşar peyniri 220 gr. tereyağı 2 adet yumurta
Yapılışı :
Un hamur tahtasına elenir. Tereyağı ile kıyılır. RendeÂlenmiş kaşar
peyniri ve biraz tuz konur. Yoğurulur. Yapılan hamur ikiye ayrılır. Her
bir parçası 4 mm. inceliğinde açıÂlır. Küçük mesise kalınlığında
kesilir. Bir tepsiye konur. Üzerine bir yumurta sarısı sürülür. Orta
fırında pişirilir.