09-15-2011, Saat: 12:10 AM
Malzeme :
1 adet sarma rosto (rostoyu kasaba sardırınız) yoksa nuar alınız.
Tuz,
karabiber.

Yapılışı :
1) Rosto veya nuarı birkaç yerinden delip tencereye koyup üzerine sıcak su, tuz koyup orta hararetli ateşte pişiriniz.
Soğuyunca rostonun iplerini çözüp, parmak kalınlığınÂda dilimlere kesip servis tabağına diziniz.
1 adet sarma rosto (rostoyu kasaba sardırınız) yoksa nuar alınız.
Tuz,
karabiber.

Yapılışı :
1) Rosto veya nuarı birkaç yerinden delip tencereye koyup üzerine sıcak su, tuz koyup orta hararetli ateşte pişiriniz.
Soğuyunca rostonun iplerini çözüp, parmak kalınlığınÂda dilimlere kesip servis tabağına diziniz.