11-25-2011, Saat: 11:30 PM
olanlar ve yaşanılanlar,hissedilenler biraz garip ama sanırım özel olmanın tek
sebebini bu tek cümleyle anlatabilirim.
ben senin dünyevi başarılarınla değil, seninle ve yüreğindekilerle ilgileniyorum.!!!
sen gerçekten ne istiyorsan ben gerçekten onu isterim.
benim mutluluğum senin özgürlüğünde itaatinde değil...
bunu sakın unutma..
Bugün en çok seni özledim Önce rüyamda gördüm seni Kalktığımda sen vardın aklımda
Yanımdaydın Sanki seninle geçirecektim tüm günü Bu sefer mutluluk verdi özlemin banaBütün gün sana yoğunlaştım...
bazen bir bakış fırtınalar koparır orda yürekte yani...
bazen yalnızlığın ayak sesleri duyulmaya başlar.bazen sıcak bir tebessüm anımsanır geçmişten,bazen oraya akan gözyaşları nehir olur taşar.
dingin bir liman gibidir gece oysa ve sığınmamıza izin verir ama yinede ne kadar kaçabiliriz.kendimizden ne kadar saklayabiliriz içimizde biriktirdiklerimizi?
Bugun hep seni düşündüm ben ki bugun Şımarıklıktan nefret eden ben bugün seni şımartmak istedim..
ben bugun Seninle ağlamak ve Seninle tebessüm etmek Aynı sofrayı Seninle paylaşmak istedim
Ama en cok Seni Seni görmek istedim...
Göremesemde Kendim için yaşayan ben bugün senin için yaşamak istedim
ben bugun seni görmeden özledim kokunu aldim çiçeklerden..
bugun hep seni izlemek seyretmek istedim ben Bütün alışkanlıklarınıne biliyim yürüyüşünü falan göresim geldi...
Bir dokunuşunubir bakışınısesini duymayı...
ve
ben
bugun
ne kadar uzakta olursan ol tek bir yolu seçiyorum senin gittiğin yol ve seninle gidebileceğim o yol...
ben senin dünyevi başarılarınla değil, seninle ve yüreğindekilerle ilgileniyorum.!!!
sen gerçekten ne istiyorsan ben gerçekten onu isterim.
benim mutluluğum senin özgürlüğünde itaatinde değil...
bunu sakın unutma..
Bugün en çok seni özledim Önce rüyamda gördüm seni Kalktığımda sen vardın aklımda
Yanımdaydın Sanki seninle geçirecektim tüm günü Bu sefer mutluluk verdi özlemin banaBütün gün sana yoğunlaştım...
bazen bir bakış fırtınalar koparır orda yürekte yani...
bazen yalnızlığın ayak sesleri duyulmaya başlar.bazen sıcak bir tebessüm anımsanır geçmişten,bazen oraya akan gözyaşları nehir olur taşar.
dingin bir liman gibidir gece oysa ve sığınmamıza izin verir ama yinede ne kadar kaçabiliriz.kendimizden ne kadar saklayabiliriz içimizde biriktirdiklerimizi?
Bugun hep seni düşündüm ben ki bugun Şımarıklıktan nefret eden ben bugün seni şımartmak istedim..
ben bugun Seninle ağlamak ve Seninle tebessüm etmek Aynı sofrayı Seninle paylaşmak istedim
Ama en cok Seni Seni görmek istedim...
Göremesemde Kendim için yaşayan ben bugün senin için yaşamak istedim
ben bugun seni görmeden özledim kokunu aldim çiçeklerden..
bugun hep seni izlemek seyretmek istedim ben Bütün alışkanlıklarınıne biliyim yürüyüşünü falan göresim geldi...
Bir dokunuşunubir bakışınısesini duymayı...
ve
ben
bugun
ne kadar uzakta olursan ol tek bir yolu seçiyorum senin gittiğin yol ve seninle gidebileceğim o yol...
Yüreğinle konuşursan eğer, yüreğinle görmeyi, yüreğinle duymayı öğrenirsen uzakta olup içimde olmayı becerdiysen iste o zaman tamamdır...