:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Akrep 26.03.2012
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Aşk hayatınızın düzene girmesi sizin kararlı olmanıza bağlı. Olayların dış görünüşünden anlam çıkarmak, hep kötüye yormak, kaprislere kapılmak sizi bir yere götürmez. Aşırı tutkulu yapınızı iş yaşantınıza da yansıtıyorsunuz. Çevrenizdeki herkes bu huyunuzu hem takdir ediyor, hem de kızıyorlar. Maddi konularda sıkıntınız fazla uzun sürmeyecek. Yaptığınız ortak çalışmalar size başarı sağlayacak. Kilolarınızla ilgili problem yaşamak istemiyorsanız yağlı ve ağır yiyeceklerden kaçının.

ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Kilolarınızla ilgili problem yaşamak istemiyorsanız yağlı ve ağır yiyeceklerden kaçının.

zenco sana diyor bak Big GrinBig Grin
ağır ve yaglı yemıyom ki tatlı yiyom ben Big GrinBig Grin tamm ya bu gün itibariylen vericem 4 kiloyu 50 olcam tekrar Big Grin
Bir şey yemiyormuşsun tatlı nedir ki hiç bir şey Big GrinBig GrinBig Grin
işte sırrım nutella tek Big Grin bide uno ekmek
Dökül dökül Big Grin başka? Big Grin
baska stres üzüntü keder sayımmı Big Grin
Onlar zayıflatır halbuki sende ters mi tepti Big Grin
şimcik söle oluyo üzülünce çikolata tarzı şeler yemek hosuma gider bu yüzden nutella komasına girdim ve 4kilo aldım ama tartının yanlış tartma olasılıgıda var Big Grin okadar alamam belkiTongue
O tartılar hep yanlış tartar zaten hiç doğru tartmaz..cık cık cık çok ayıp ya kınıyorum tartı üreten firmaları..Big GrinBig Grin
Sayfalar: 1 2