11-23-2015, Saat: 03:07 PM
Acıyan yanım.
Biliyorum yıllar geçsede sen benim solumda bir yerde hep kanayacaksin.
Söylemek istediklerimin neresinden başlamalıyım bilmiyorum. Yada baslamamaliyim ? Ne yazarsam yazayım eksik kalacak herşey sen ve ben gibi...
Biz demiyorum çünkü hiç beceremedik biz olmayı ikimizde.
Solumda bir yerlerde kani yorsun. Gidişine ölüm dedim ama ölmedim hala yaşıyorum.Zaten insan her gidenin ardından ölse,insan mı kalır. Acıyan yanımla arkadaş oldum artık. İnsan herşeyı ogreniyormus bende öğrendim büyüdüm artık.
Artık yazamıyorum bile,ağır aksak kelimelerle ne yazılır ki.
Hem bütün yazılanlar sana çıktıktan sonra ben ne yazmalıyım ki! Yazılacak tek kelime kalmamis ken. Biliyorum yaşanılan yada yasanilamayan herşey yıllarca acıtacak unutulmayacak. Belki gizli gizli ağlayacağım belki her yazılan yazıda,şarkıda birbirimizi arayacayacagiz ama asla bir araya gelmeyeceğiz.
Ayrı iklimlerde,ayrı havayı soluyacagiz.
Yazılan her kelime sen ve ben gibi eksik kalacak.
Ve sen sol yanımda acıyan yanım olarak kalacaksın.
Unutulmayacak, Yazilamayacaksin ...
Gü-lüm-Se
Biliyorum yıllar geçsede sen benim solumda bir yerde hep kanayacaksin.
Söylemek istediklerimin neresinden başlamalıyım bilmiyorum. Yada baslamamaliyim ? Ne yazarsam yazayım eksik kalacak herşey sen ve ben gibi...
Biz demiyorum çünkü hiç beceremedik biz olmayı ikimizde.
Solumda bir yerlerde kani yorsun. Gidişine ölüm dedim ama ölmedim hala yaşıyorum.Zaten insan her gidenin ardından ölse,insan mı kalır. Acıyan yanımla arkadaş oldum artık. İnsan herşeyı ogreniyormus bende öğrendim büyüdüm artık.
Artık yazamıyorum bile,ağır aksak kelimelerle ne yazılır ki.
Hem bütün yazılanlar sana çıktıktan sonra ben ne yazmalıyım ki! Yazılacak tek kelime kalmamis ken. Biliyorum yaşanılan yada yasanilamayan herşey yıllarca acıtacak unutulmayacak. Belki gizli gizli ağlayacağım belki her yazılan yazıda,şarkıda birbirimizi arayacayacagiz ama asla bir araya gelmeyeceğiz.
Ayrı iklimlerde,ayrı havayı soluyacagiz.
Yazılan her kelime sen ve ben gibi eksik kalacak.
Ve sen sol yanımda acıyan yanım olarak kalacaksın.
Unutulmayacak, Yazilamayacaksin ...
Gü-lüm-Se