- Yalanlar bitmez dudaklar susma?ynca sevgi olmaz g?zler ???l ???l bakma?ynca
- Seni G?nde bir kere d???n?yorum , o da 24 saat s?r?yor...
- D?nyada bir ?ok insan var.Kimi mutlu kimi mutsuz,Kimi a?la?yp kimi g?l?yor ama g?zelliklere ve mutlulu?a la?yk bir insan var o da su an mesaj?m? okuyor
- Bu d?nyada 6 milyar insan var, 2999999999 milyonu uyuyor,1000000000 u yemek yiyor, 2000000000 u uyuyor, 1 g?zel k?z da mesaj okuyor..
- En a??r is?i benim . ??nk? 24 saat seni d???n?yorum.
- Seni sevecek kadar ya?asayd?m ?l?ms?z olurdum
- R?yalar?n en g?zelini g?r?rken Allah'?n seni korumas? i?in g?nderdi?i mele?in kanatlar? ?yle b?y?k olsun ki;en masum an?nda sana kimseler zarar veremesin
- Umutlar?n?n bitti?i yerde d??lerine sar?l;d??lerini payla?acak birini ararsan ben burada?ym
- BIZ NE KADAR KIRMIZI PABU?LU SIRIN KIZLARLA DANS ETMESINI BILMESEJTE,KARTAL'IN BILE U?MADIGI,SAHIN'IN BILE YUVA YAPMADIGI YERDE,SEYTAN'LA DANS ETMESINI BILIRIZ..
- SENI TANIMADAN ?NCE BEN DEILDIM,SENI TANIDIKTAN SONRA BENDEKI BENSIZLIGIN ASLOINDA SENSIZLIK OLDUGUNU ANLADIM..
- Ne seni unutacak kadar zaman ge?ecek,nede ge?en zaman seni unutturmaya yetecek,b?rak?p gitmemde unuturum sanma,zaman al??ma?y ??retir,unutma?y ASLA...
- DALGALAR KIYIYA ?ARPARKEN SU S?Z? S?YLER;SENI SEVIYORUM
- Yabanc? binalar ?n?nden ge?iyorum sessiz, i?imde bir ses var benden sessiz
- Bataryas? za?yf r?yalar?m?z?n kapsama alan? d???nda kalan kesimlerine ?ebeke hatas? sebebiyle ula?amad?k.
- ?fkeni yapraklara yaz sonbaharda d?k?ls?n,derdini r?zgara yaz estik?e uzaklara g?t?rs?n,sevgimi kalbine yaz ?ld???nde seninle g?m?ls?n
- UNUTMA,UNUTULANLAR,UNUTANLARI,ASLA UNUTMAZLAR
- La?yk oldu?un yer seni kabul etmese bile,Giydi?in gelinlik yerine kefen olsa bile, Ard?ndan g?zya?? d?kenin olmasa bile,Bekleme art?k d?nmem sana,G?z?mde dinmeyecek ya??m olsan bile
- G?zlerin bu sevdan?n en g?zel haliydi beni kendine a??k edece?in her halinden belliydi yaram derindir a?k?n i?in da?lar? delerim...
- DOST VURULUNCA DEG?L,''unutulunca ?LUR" VE BIZ SEVD?KLER?M?Z? KIR C?CEG? G?B? AVUCUMUZDA DEGIL, KURSUN YARASI G?B? YUREG?M?ZDE TA?IRIZ.!!
- Sen ??lde tek bir ?i?ek olsayd?n seni kurutmamak i?in ?m?r boyu a?lard?m prensesim....!!!
- O boncuk g?zlerini izlemek Ortak?yden bo?az? izlemekten bin kat daha iyi
- Bilmemekte zengin ?ocuklar? gibi parlak taslar ?zerinde dans etmeyi elbette biliriz allahina kadar delikanl? gibi sevmeyi...!!
- Bize Ad?yamanl? Derler Biz K?rm?z? Pabu?lu K?zlarla Dans Etmeyi Bilmeyebiliriz Ama ?ahinin Yuva Yapamad??? Yerlerde ?l?mle Dans Edebiliriz.<
- Ayr?l?klar k???k sevgileri ?ld?r?r ama b?y?k sevgileri g??lendirir.T?pk? r?zgar?n mumu s?nd?r?p yang?n? g??lendirdi?i gibi...
- G?l bah?esinde ge?sede ?mr?m, inan ?st?ne g?l koklamam g?l?m , seni koklamak olsada ?l?m, u?runda ?lmeye de?er g?l?m..
- D?nyada 2 renk g?l olsun,biri k?rm?z? di?eri beyaz,sen beni unutursan k?rm?z?lar solsun,ben seni unutursam beyazlar kefenim olsun.
- Kim bilir hangi aksam g?ne?le beraber bende s?nece?im kim bilir hangi ellerden son suyumu i?ece?im belki g?remeden ?lece?im fakat yinede seni 'EBEDiYEN SEVECE??M'
- Bir g?n bir r?zgar eserse oralara.Benim sana olan sevgimi f?s?ldarsa kula??na unutma sende bana bir tutam sevgi yolla........
- D?nyan ?yle bir karars?n ki, seni ayd?nlatan tek ???k g?zlerim olsun
- Sevmek ?lmektir bence , ben de sevmi?tim ?lmeden ?nce
- Sari giyer g?ne? olursun, Mavi giyer deniz olursun, Siyah giyer matem olursun, Kim bilir belki bir g?n, Beyaz giyer benim olursun.
- G?zlerin Nehir,Kirpiklerin K?pr? Olsun,Ben Tam ?zerinden Ge?erken ?pler Kopsun,D??t???m O Yer DUDAKLARIN OLSUN...
- Yaln?zl?k gecelerin,?mit bekleyenlerin,Hayal ?aresizlerin,Ya?mur sokaklar?n, Tebess?m dudaklar?n, Sen ise yaln?z benimsin bir tanem...
- G?l bah?esinde ge?sele ?mr?m, inan ?st?ne g?l koklamam g?l?m , seni koklamak olsa da ?l?m, u?runda ?lmeye de?er g?l?m..
- E?er beni bu sokakta,bu semtte,bu ?ehirde bulamazsan sevgilim bil ki ben, G?zlerinin dald??? yerdeyim...
- G?ller hep ellerinde a?s?n,ama dikenleri batmas?n.sevda hep seni bulsun,ama seni yaralamas?n.mutluluk hep y?re?ine dolsun,ama beni unutturmas?n.
- G?n bir g?n, sevdalanm?? geceye gecede yakamoz d???rm?? denize ???nden bug?ne geceyle g?nd?z ayr?lmaz olmu? tak? g?ne? tutulup g?lge d???rene dek sevdalara
- D?nyada iki kor tan?d?m; biri beni g?rmeyen sen, biri de senden ba?kas?n? g?rmeyen ben...
- E?er ??lde bir ?i?ek olsan; seni kaybetmemek ; i?in g?zyaslarimla sulard?m E?er g?z?mdeki bir damla yas olsayd?n; seni kaybetmemek; i?in hi? a?lamazd?m..
- Gece midir insani h?z?nlendiren,yoksa insan midir h?z?nlenmek i?in geceyi bekleyen?gece midir seni bana d???nd?ren yoksa ben miyim seni d???nmek i?in geceyi bekleyen ?
- ?lsen bile benden kurtulamazs?n. Kefen olur bedenini sarar?m.Ya?mur olur ?zerine ya?ar?m.?i?ek olur mezar?nda a?ar?m. ?lsen bile benden kurtulamazs?n
- ?nce d??t???mde kalkma?y ??rendim sonra aleve dokundu?umda ac??y sevmeyi ??rendim sevilmeyi sonra terk edilip beklemeyi sayende unutulmayi da ??rendim herseli ?grendim'de yaln?z unutma?y ??renemedim.......
- Bir G?n Cehennemde Kars?la?abiliriz.
- ?st?ne `seviyorum` yazd???m bir ka??ttan, sandal yap?yor, dereye b?rak?yorum. ister y?zs?n, ister bats?n, ister bir ?al?ya tak?ls?n o ka??t sandal, hep derenin bir yerinde olacak biliyorum..
- Kalbim seni unutacak kadar adi ise ellerim onu par?alayacak kadar asildir.
- Seni benim kadar sevenler , sana benim kadar hasret kals?n.
- Sen elimden tutunca, deniz basard? i?imi. Sen elimden tutunca, y?re?im ye?il yosunlara tak?l?p g?nlerce dip ak?nt?lar?n?n pesisira gitmek isterdim.
- Yana??na konan kar tanesi eriyip dudaklar?na indi?inde o bir damla serinli?i biriyle payla?mak istedi?inde y?n?n? r?zgara d?n yeter. ??nk? ben o r?zgarda?ym....
- Ben seni d?n sevmedim, ??nk? d?n bitti. Ben seni bug?n sevmedim ??nk? bug?n bitecek. Ben seni yarin sevdim ??nk? yar?nlar hi? bitmeyecek...
- A?k bir elma sekeridir. Sekeri yersin sap? kal?r...
- R?yalar?n? g?l yapraklar?yla yata??n? papatyalarla s?sledim, ?zerini sevgiyle ?rt?p t?m kabuslar? ald?m ki en g?zel r?yalar? sen g?resin..
- ?yllar vard?r nas?l ge?ti?ini bilmezdim, bir g?n vard?r ya?am?n anlam?n? de?i?tirdi bana dair; hissetmedi?imi, bilmedi?imi ya?att?, iste o ani senle ya?ad?m senle sevdim.
- Kalem olsa d?nyadaki b?t?n a?a?lar ve b?t?n denizler m?rekkep olsa senin ?iirini yazamam yinede...
- Utan?r?m , s?yleyemem yasad???m yaln?zl??? , kelimeler yetmiyor ki , bu mu sevda dedikleri.
- Yan?nda benden yak?n ba?ka biri de olsa , her ?eyi inkar etmi? inand?rm?? olsan da , ve ona duygulanm?? sevdalanm?? olsan da , biliyorum bu gece beni d???neceksin.
- Sevgimiz yava? yava? s?z?len ?isil ya?mur gibi ama ?rmaklar? ta??ran cinsten...
- Seni d???n?r , seni ?zlerim , sevgilerin ?zlemlerin derinli?inde ne olur kir ?eytanin baca??n? bir kez beni hat?rla , bir sonbahar serinli?inde...
- Sert r?zgarlar karanl?k geceleri severmi? , aynen benim seni sevdi?im gibi.
- Sen bazen en zifiri karanl?k gecemin g?ne?i, sen bazen ya?anacak hayatin cesaret verecek mutluluk yani, sen bazen ve her zaman sevgimin tek nedeni...
Etkimele silahlar?
|
12-02-2006, Saat: 01:03 AM <
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi