Biliyor musun, yine bu kentin sokaklari ?slak. Bulutlar a?l?yor, bense onlara e?lik ediyorum.
A?lad???m? kimseler fark etmiyor. S?r?ls?klam?m ve en ?ocuk halimle ???yorum...
B?yle bir ya?murlu gecede ??k?p gelmi?tin. O andan sonra y?re?ime saklad?m, her solukta duyabilmek i?in seni.
Ba??m?z yoktu bizim, sonumuz da olmayacak. Bir anda ba?lad?k. Dokunan kadar dokunulan?n da sars?ld??? o an boyunca ya?ad?k seninle a?k?n t?m evrelerini; t?m umudunu, ?efkatini ve f?rt?nalar?n?. Tek bir dokunu?ta bir b?y?k s?rr? payla?arak ya?adik o muhte?em kavu?may? ve hemen ard?ndan kahreden o ayr?l???.
Ben sana yenik d??t?m...
Sensizlik ?ok kalabal?k geliyor y?re?ime; ta??yam?yorum.
?yle bir?ey ki bu; ya?murlarla birlikte a?l?yorum sana, bana... Y?re?ime kat?yorum seni katabildi?im kadar. Ruhum bembeyaz perdenin aras?ndan s?yr?l?p senin karmakar???k hayalinle dola?iyor sensiz gecelerimde. O zifiri karanl?kta dualar ediyorum. Kendime bile dilemedi?im dileklerle s?r?yorum seni ayd?nl??a.
T?kenmiyecektik...
T?kenmiyecektim...
Bo?az?m d???m d???m. Bu ?yle bir?ey ki; ac?larin en kah?rl?s?. Ve ben kahroluyorum..
S?ylesene. Sen benden Vazge?ebildin mi?
Oysa derdim ki; benim k?r?lgand?r umutlar?m... Biliyorum ki uza?a atar?m yak?n?ma d??ersin... Bu kadar yak?n?ma d??ece?ini nerden bilirdim.
Ve bil ki ?ok sevdim seni kisa bir zamanda; bu lanet olasi mesafelere inat...