hemen de şımardın.yok işte banane
inanilmaz bisey valla aklim almio
|
?nsanlar oyle resimlerden oyle seyler c?kar?yorki ?zerinde oynama yaparak
?yi bir photo shop ustas?, T?rklerin ayda halay ceki?ini bile yapabilir
Zamanda yolculuk diye saçma birşey olamaz olmayacaktır. Varsayin ki olmuş olsun şuanda yaşanmamış diye birşey olurdu. Saçma
Doğal afet sonucu aya fırlamış yok devenın nalı oha yani. Türkler çok güçlü aya taş fırlatacak. Başka ? Göz yanılmasına lafım yok ama yanılma değil Uzayda türk bazlı ırk yaşıyo. Tabi gora da cem yılmaz gitti ya o yapmıştır. İnsanoğlu bu sırrı çözecek kapasitesi yokmuş ? O resmi yapan kapasitesizmiş. Bu bir fotomontajdır. Aksini iddia eden var sa nasadan kaynak göstersin.
07-24-2006, Saat: 01:37 AM <
Admin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Zamanda yolculuk diye sa?ma bir?ey olamaz olmayacakt?r. Varsayin ki olmu? olsun ?uanda ya?anmam?? diye bir?ey olurdu. Sa?mabilir kisi raporu bunu dio var mi itiraz eden ? ...bende acik artirma yapim.. onu bunu birakalim akil edenin; kivrak zekasi, keskin bakis acisi ve turkiye idealistligi super ya olmasa da oldurur cinsten...ehu turk akli
07-24-2006, Saat: 09:44 AM <
Yaa ben burda bisey soylemek istiyorum biliyoruzki ay yildiz sadece Turk bayraginda deil baska ulkelerin bayragindada var. O yuzden o ta$ eger gercekse, ki arkada$imiz gercek diyo bu demek deildir ki o bir Turk eseridir. Tamam Turklerin gitmedigi yer yok, dunyanin her yerinde Turk var ama dikkatinizi cekerim "Dunyadan" bahsediyorum ay diil Belli mi olur belkide gercektende bi Turk eseridir, kimbilir?
Bu arada payla$imin icin T$Kler! Ilgincmi$ gercekten
04-24-2007, Saat: 10:41 AM <
ya aman ya bız bıgun gezerken o tas ayagıma takıldıben de bı tekme attım ortadan kaybolmuştuu.demekkı uzaya gitmiş..
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
siz yorumlayın bunu ben bişey bulamadım | maynax men | 3 | 605 |
04-01-2022, Saat: 06:12 AM Son Yorum: wildfang |
|
Bişey söylücem | €BeRimSin | 6 | 696 |
12-22-2009, Saat: 12:11 AM Son Yorum: _AL0n3_ |
|
Böyleyken böyle oldular – inanılmaz değişimler | CaNaT | 17 | 811 |