T?k'ler ?ok G?z€L
Y?re?inden MutLuLuk Eksik Olmas?n...
O G?zEL G?zLerin Hi? A?Lamas?n Dile?iyLe...
Y?re?inden MutLuLuk Eksik Olmas?n...
O G?zEL G?zLerin Hi? A?Lamas?n Dile?iyLe...
Sevgimin Adi Sensin !
|
T?k'ler ?ok G?z€L
Y?re?inden MutLuLuk Eksik Olmas?n... O G?zEL G?zLerin Hi? A?Lamas?n Dile?iyLe... eRCi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Seni Sevmenin Dorugunda ''SEN'' OLmak Var BiLiyorumBEN TE?EKKK?R EDER?M ?OK G?ZEL B? ???RLE BANA E?L?K ETT???N ???N SEN?NDE O G?ZEL Y?RE??NDEN BU SEVG?N H?? EKS?K OLMASIN ..HER?EY G?NL?NE G?RE KALB?NE G?RE OLSUN..G?ZEL Y?RE??N?N I?IKLARI HEP SEVG?YE YANMASI D?LEKLER?MLE..
Y?re?imdeki lavlar ya harekete ge?erse bir g?n; onlar? ellerinle tutabilir misin? Sak?n ha!...K?yamam ellerinine, k?yamam y?re?ine....
Rica ederim ben sana te?ekk?r ederim bu g?zel yaz?lar?n i?in te?ekk?rler.... €zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:T?k'ler ?ok G?z€LTE?EKK?R EDER?M HASAN..SEN?NDE Y?RE??NDEN EKS?K OLMASIN SEVG? SAYGI HER?EY.. ALLAH SEN?NDE G?NL?NE G?RE VERS?N..G?ZLERDE YA? YER?NE SEVG? KIVILCIMLARI OLSUN HEP ..
01-13-2007, Saat: 02:24 PM <
amin
g?zeldi zaten rose varsa heryer g?zrl. t?kler rose Masal_y?zL? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:amin?OK ?OK TE?EKK?R EDER?M O S?Z?N KEND? G?ZELL???N?Z BE?END???NE SEV?ND?M...???MDEN GELENLER? SAKLAYAMAM K? BEN .Y?REK ??TE SUSMAZ USLANMAZ DEL? Y?REK ... SENDE HEP KAL O G?ZEL Y?RE??NLE B?Z?MLE EM? |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
HERŞEYİM HASRETİM SeNSiN (ÖZEL) | eRCi | 19 | 1,395 |
04-12-2022, Saat: 02:38 PM Son Yorum: wildfang |
|
Her$ey SenSin.. | ROSE | 10 | 461 |
04-06-2022, Saat: 07:17 AM Son Yorum: wildfang |
|
Ic?mdeki Kurumus G?LLerin Yagmuru Sensin .. | Stinq | 3 | 379 |
04-02-2022, Saat: 02:01 PM Son Yorum: wildfang |