.........................
*Ay Işığındadır Sevgiliye Duyulan Hasret*
|
Bir aksam vakti..
anlamsiz bir hüzün bulutu çöküyor üstüme sirf sen yoksun diye.. sonra sensizlik yagiyor üstüme.. sel gotürüyor koca sehri.. Ben tutunmusum yüregine can simidi diye.. SİYAH BEYAZ BİR FİLM GİBİYDİN HERKES UYURKEN İZLEDİÄžİM SEVGİLİM BENİM ÇOK ÖZLEDİM HER ZAMAN GİTMEK İSTEDİÄžİM TATİL YERLERİ GİBİYDİN DERGİ SAYFALARINDA HİÇ GİDEMEDİÄžİM BU BİR MASAL BASI İYİ MUTSUZ SONU SENLE BEN BATI DOÄžU AMA DÜNYA YUVARLAK EN ÇOK SEVDİÄžİM ŞARKIYDIN HERKESTEN ÇOK SEVİLDİN SEVGİLİM BENİM ÇOK ÖZLEDİM BEN KÜÇÜK BİR KIZ HEYECANLI OYUNCAKLARIM TAHTADANDI HEPSİ KIRILDI HEPSİ YAPIŞTIRDIM KALBİM ELLERİM KADAR KÜÇÜK DEÄžİL EMEÄžİNE SAÄžLIK ŞEKERCİM ÇOK GÜZEL PAYLAŞIMLARDI YİNE... TEBRİKLER....
sen beni sensiz bıraktın ya
sen beni öldürdün ya sen beni nefessiz bıraktın ya sen beni aqlattın ya sen beni karanlıklara sürükledin ya sen benii bıraktın ya.. hayatta seni bıraksın acıtsın sürekli hiç durmasın sen bana bunları yptın ya cehennemde sana aynısını yapsın birinci duraqın olsun kötülükler uçursun atsın kenara yeller senide öldürsün sürekli.. sen bana bunları yaptın ya bedenin ruhsuz yaşasın sussun ölümüne ses tellerin aqzın mühürlensin açılmasın taş olsun bedenin kalbin kimseyi qörmesin qözlerin kapansın sımsıkı sarılsın yalnızlıklar sana sen bana bunları yaptın ya..hayat alsın intikamını benm qücüm yetmez iki yüzünden birini akıtta qel..bu kadarı sana qelmez bedduadır bundan sonra aldıqım her nefes bana bunları yapan ruhunaa bedduadır artık her saniyem EMEGİNE SAGLIK CANIM.. herşey gönlünce olsun...
04-12-2007, Saat: 10:42 AM <
ÇiLeK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen beni sensiz bıraktın ya çok teşekkür ederim canım çok hoşuma giittti şiirin.... saol canım seninde emeğine sağlık.... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
bilinmeyene duyulan aşk;; | Asi_Prens_23 | 1 | 354 |
04-10-2022, Saat: 05:54 PM Son Yorum: wildfang |
|
BiTmeyen SevGiye GiTsede GiTmeyen SevGiLiye.... | €BeRimSin | 8 | 888 |
04-09-2022, Saat: 07:12 PM Son Yorum: wildfang |
|
SeVGiLiYe | eRCi | 6 | 415 |
04-08-2022, Saat: 09:26 PM Son Yorum: wildfang |