ahaahah ßen normaLde okuLu Cezaewi gißi görüom ama ßöLe hepimiSin ainı okuLda oLduumuSu ßi dü$ünSeniSe... o Zaman ßeLki Sewerdim okuLu
Âh be.
duygusuz forumları Okula Giderse Bakin Neler Olur
|
ahaahah ßen normaLde okuLu Cezaewi gißi görüom ama ßöLe hepimiSin ainı okuLda oLduumuSu ßi dü$ünSeniSe... o Zaman ßeLki Sewerdim okuLu
Âh be.
alone sahram : Hay bendeki şansa bak ya.. hep sizin yüzünüzden lan..
deryalım : Biz naptık kısım ? dj senınım : Çalışsaydın.. alone sahram : kesin lan.. teşekkür serseriii
06-04-2007, Saat: 05:06 PM <
d€n!z kısı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:süper olmuş ama yine beni yasmamışlar bn seni kaLbime yasdm! DD kop !Sheitan! Adlı Kullanıcıdan Alıntı: kanka biz sınıfta kalacaz len kanka ben o duyguyu bı kere tattım unıversıte de bıdaha tatmak ıstemıyorum :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim:
devamını yazsana yaww inşallah bi daha kalırsın tembel şeyy:yikildim::yikildim::yikildim:
Öğretmen : Söyle bakalım creature yıldızlar mı yakın, Hindistan mı?
creature : Yıldızlar daha yakındır örtmenim.. Öğretmen : Neden ? Biz hindistan'a göre yıldızlara yaklaşık 10 kat daha uzak.. creature : Yıldızları görebiliyoruz ama hindistanı göremiyoruz.. Zuhahah bu manyaks olmuş
06-13-2007, Saat: 06:39 PM <
ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bn seni kaLbime yasdm!canım benim yha bidan€m s.S mucx |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Türkler cehenneme giderse? | CReATuRE | 3 | 592 |
04-14-2022, Saat: 07:02 PM Son Yorum: wildfang |
|
Şu İngilizceye Bakın...! | EyLuLce | 8 | 709 |
04-13-2022, Saat: 05:40 PM Son Yorum: wildfang |
|
Kurbanlik Koyunun GÜnlÜÄžÜ BÖyle Olur :))) | >As!_M€L€q< | 7 | 468 |
04-09-2022, Saat: 08:52 PM Son Yorum: wildfang |