Yorumları: 2,116
Konuları: 205
09-04-2006, Saat: 06:29 PM
senin düsüncen arkadasim saygi duyarim her zaman....
sagol bu arada yargic arkadasim...
mert arkadasim hosgelmisssin aramiza eger tanismak istiyosan üyelerle, tanis kaynasta konu acabilirsin yargic arkadasa katiliyorum bende....
Yorumları: 7,164
Konuları: 319
09-04-2006, Saat: 06:33 PM
sevdiği için çok şey söyleyen insanların olması kadar beni onurlandıran birşey yoktur aslında burada rastladıysanız eğer bazı konulardaki yorumlarımda sevgi ve aşka acı tarafından bakılmasına çok kızdığımı söylüyorum dediğim gibi dua ederken bile bazen insan ne diyeceğini şaşırır aklına güzel olan ne gelirse söyler ama ben her insanın yeri gelince zorluklarla karşılaşmasını hatta zamanı gelince hasta olmasını isterim çünkü bu hayata karşı bağışıklık kazanmak ve direnç göstermek için güç verir ona.düşünsenize bir insan hayatında hiçbirşeyi tek başına yapmamış yada başına kötü birşey gelmemiş en ufak bir zorlukta yıkılır.ya en basitinden evlisiniz kavga bile edemez insan ağız tadıyla sonra barışma sahneleri olmaz çünkü korku olur hep insanın içinde
Yorumları: 1,156
Konuları: 187
12-26-2006, Saat: 01:22 PM
Bİr GÜn Bu DUyi Hak Edecek Bİrİ Olursa Yapariz Bu Duayi Ayrica Yapanlar İÇİnde Amİİİn
Yorumları: 211
Konuları: 3
01-02-2007, Saat: 06:57 PM
dua etmek g?zel ama edilen duan?n i?eri?ide ?ok ?nemli ikimiz i?inde en hay?rl?s?n? ver demek daha mant?kl? bence yinede paylas?m i?in sa?ol