AŞKIM iyiki varsınn.....
Önceden sevginin tarifini yapamazdım sevginin ne oldugunu bilmezdim sen ögrettin bana bu sevgiyi artık sevgiyi tarif edebiliyorum sevginin ne demek oldugunu şimdi anlıyorum seninle seninle anladım bunu belki çok kısa bi sürede belkide çok uzun bi sürede ama sevginin zamanla ölçülemicegini anladım sevgi zamanla ölçülmüyo yüregim yanıyo depremlerde yüregim...
İyiki varsın....
Hayatım boyunca yüregimde olucaksın belki bazı duraklarda durucaz belkide aşılması gereken daha çok yolumuz var ama ben hep sende olucam sende bende olucaksın biliyorum şimdi hayata daha güvenme daha umutla bakıyorum ışıgın hep arkamda önümü görmememi nutlulukla ilerlememi saglıyo...
İyiki varsın iyiki seni tanımışım diyorum hergün sevgiyi ögrettin mücadele etmeyi şimdi hep seviyorum hemde mücadele ediyorum....
Anladım ki sevda adres sormuyomuş ansızın insanın yüregine yerleşiyomuş sonra o sevgi büyüyomuşş içimdeki sevgin büyüyo
Sanki bi an için gitsen nefes alamam ben ....
Sessizlik istiyorum işte sadece senle olmak istiyorumm ve her an şunu anlıyorum ben sensiz asla yapamam
Sen benim tek varlıgımsın sensiz olamam iyiki varsın aşkım iyiki varsın ben sensiz olamam bitmez içimdeki bu yangın bu deprem bitmez sensiz olamam
İyiki varsın Aşkımm..
10.12.2007
yazan:HiLaL ÇiLeK