teşekürler Hüzünçicegi....hepsi Birbirinden Güzel Herşey O Güzel Gönlünce Olsun Canim....
*Denizlere Gömün Beni, Ay Isigi Görmeyeyim*
|
hüzünçiçeği Adlı Kullanıcıdan Alıntı:denizlere gömün beni, ayisigi görmeyeyim... dallarinda kirildi bir fidan gibi... bir daha hiç sevmeyeyim.. baharlari görmeyeyim.. filizlenip vermeyeyim... bir fidan gibi.. Kendimi anlatıyor gibi buldum paylaşımınızı. Gerçekten üstüne söylenebilecek söz yok. Teşekkürler Alıntı:Deniz dibinin büyüleyici evreninden çıkıp, vurgun yiyen yanını sevdim. Dingin doğanın içine kattığım fırtınayı sevdim...Belki seni değil, seni sevmeyi; belki seni değil, senin beni sevmeni sevdim... Harikalar yaratmışsın... Söyleyecek fazla bişey bulamadım. Emeğine yüreğine sağlık
01-15-2008, Saat: 10:15 PM <
ÇöL RüzgaRı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hepsinin yeri ayrı ayrı güzelteşekkür ederim ÇÖL RÜZGARI
01-15-2008, Saat: 10:16 PM <
deli_sevdam Adlı Kullanıcıdan Alıntı:teşekürler Hüzünçicegi....hepsi Birbirinden Güzel Herşey O Güzel Gönlünce Olsun Canim.... Ben teşekkür ederim DELİ SEVDAM Beğendiğine çokkkkkkkkkkkkk sevindim.
01-15-2008, Saat: 10:17 PM <
son Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kendimi anlatıyor gibi buldum paylaşımınızı. Gerçekten üstüne söylenebilecek söz yok. TeşekkürlerKendinden bişeyler bulman ne güzel beğenmene sevindim ben teşekkür ederim ..
01-15-2008, Saat: 10:19 PM <
Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Harikalar yaratmışsın... Söyleyecek fazla bişey bulamadım.TEŞEKKÜR EDERİM
04-25-2008, Saat: 10:39 AM <
Adını anmaz olmuş gönlüm.
''Hayat unutturmaz'' derler ya hep unutmuş seni dilim. Dilim dilim neye yarar Aşk yaramaz bir bütün iken. ''Nasılsa aşk ömür boyu'' der dururduk Doğruymuş aşk ömür boyu acıtan bir yara.Dermanı yok iken acıya merhem ne ara Habersiz bir ara ne eder diye sormakta mı yok Aşk bitsede kalbinde hiç merhamette mi yok Hayat almış hayatımı benden Hayata değil hayata yüz verene isyanım Evladım sana bir nasihat ''Ne aşığına bir tebessüm et nede aşka Lanet'' |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Yorgunum Hayat ,Üzme Beni .. | ROSE | 11 | 1,641 |
04-12-2022, Saat: 06:14 PM Son Yorum: wildfang |
|
Giderken Beni Degil,yuregimi Dinle... | >As!_M€L€q< | 11 | 682 |
04-09-2022, Saat: 10:13 PM Son Yorum: wildfang |
|
SEN beni SENSİZ sansanda | roket55 | 1 | 803 |
04-09-2022, Saat: 02:02 PM Son Yorum: wildfang |