Arkadaşlar hepinizden ayrı ayrı özür dilerim bu gece çok fazla ileri gittim galiba ama ne yapayım kendimi tutamadım kusura bakmayın.
Özür dilerim
|
ne dıyon baba sen sevgı ınsana yapmayacagı seyler yaptırır ne kusuru
İleri gitmek değil ama bana soracak olursan boş konular açıyosun can askerim...İçinden geçen her duyguyu pişmanlıklarını o an hissettiklerini buraya konu açarak bişey kazanamazsın kardeşim...
Kendini her zaman suçlamaktan vazgeç bence...Ben kız olsam ve senin beni sevdiğini bilsem bu şekilde bir erkekle çıkmazdım bilmem anlatabildim mi ? Bu söylediklerimi bi düşün... Kızlar ne ister güçlü delikanlı adam gibi adam bir erkek isterler... Her defasında ağlayan kendini suçlayan zayıf birini ne yapsınlar öyle değil mi ? CReATuRE Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İleri gitmek değil ama bana soracak olursan boş konular açıyosun can askerim...İçinden geçen her duyguyu pişmanlıklarını o an hissettiklerini buraya konu açarak bişey kazanamazsın kardeşim... bunnları iyi düşün can askerimm ve uygula bence karlı çıkarsınn
03-08-2008, Saat: 09:08 PM <
böyle kendini acındırarak arkadaş kazanamazsın kızma ama bana öyle geliyor kimse mükemmel değildir bizde öyle
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
yaptıgımdan dolayı özür diliyom | gökhan_72 | 1 | 602 |
04-13-2022, Saat: 12:12 PM Son Yorum: wildfang |
|
Özür Dilerim: | *Asİ-yÜrEk* | 9 | 610 |
07-08-2008, Saat: 07:33 PM Son Yorum: casus021 |
|
Buda Benim Gidişim özür Dilerim ... | ROSE | 24 | 1,804 |