Demokrasiyi gerçek anlamıyla hayatımızda var edebilme adına; ısrarla ve var gücümle FEODAL yapılanmanın üzerine gider ve yine ısrarla tekke ve zaviyeleri temelden yok ederdim. TBMM meclis kürsüsü haricinde , vekillerin dokunulmazlıklrına dokunurdum, çünkü daima milletin canı yanıyor, vekilde bu acıya bir nebze ortak olsun....:A:
Anket Başlığı: Bakalım ne diyeceksiniz: |
|||
Memur maaş zammı | 0 | 0% | |
Emeki maaş zammı | 0 | 0% | |
İhtiyaç sahibi öğrencilerin eğitim masrafları | 1 | 12.50% | |
Yoksullara bedava ev | 0 | 0% | |
Terörü durdurmak için Ne gerkiyorsa | 1 | 12.50% | |
Ücretsiz meslek edindirme kursları | 0 | 0% | |
İşsiz olan kişileri iş imkanı | 1 | 12.50% | |
Diğer (Açıklayınız) | 5 | 62.50% | |
Katılımcı sayısı: | 8 | 100% |
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. | [Anket Sonuçlarını Göster] |
Başbakan Olsanız Önce Neyi Düzeltirdiniz:
|
history Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Demokrasiyi gerçek anlamıyla hayatımızda var edebilme adına; ısrarla ve var gücümle FEODAL yapılanmanın üzerine gider ve yine ısrarla tekke ve zaviyeleri temelden yok ederdim. TBMM meclis kürsüsü haricinde , vekillerin dokunulmazlıklrına dokunurdum, çünkü daima milletin canı yanıyor, vekilde bu acıya bir nebze ortak olsun....:A: TamamıyLa katıLıyorum.ÖzeLLikLe demokrasi konusunda... Bunun yanında; MGK'ya ortadan kaLdırırdım. demokrasiLerde 1. güç TBMM dir. Onun üzerinde güç oLamaz. Cuntanın son izlerini bir an önce yok etmeLiyiz. YapamayacakLarı birşey; USa nın Türkiye de ki köpekLerini köşe noktaLardan uzakLaştırırdım. Hele bu köpekLerin Amerikan çıkarlarını ATATÜRKÇÜLÜK diye bize yutturmaya kaLkışmaLarına asLa izin vermezdim. NOT: DeLikanlı Yürek; biraz hoşgörü ne dersin.....
05-12-2008, Saat: 05:02 PM <
The jøkÃ©Я™ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Seni :yikildim: aynısını ben yazıcaktım vallahi
05-12-2008, Saat: 06:32 PM <
NOT: DeLikanlı Yürek; biraz hoşgörü ne dersin.....
Kime ne dedimki Arkadaşım. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Ünlü Bir HACKER Olsanız Napardınız :)) | experiance | 5 | 450 |
04-10-2022, Saat: 11:29 AM Son Yorum: wildfang |
|
Okul bitince en çok neyi özlersiniz? | ceylan gözlü1 | 4 | 487 |
07-24-2009, Saat: 12:56 AM Son Yorum: xxxGLsMxxx |
|
Siz olsanız evlenirmiydiniz???? | ozgur_yasarim | 29 | 1,355 |