Allah sevdiklerine bağışlasın canım güsell çıkmışsın..
yaaa yine ben off :D
|
08-01-2008, Saat: 03:45 PM <
Sevgili Hatice ....
Çoçuk bahçesinde çoçuk avutmaya gelmedik . Burası belediyenin bilmem ne parkı değil . Hele hele şu yaşdan sonrada çoçuklardan akıl alacak halimiz hiç yok . O açıdan ya konu kapansın yada sen bildiğini yap , bende bildiğimi yaparım . Konu hakkında yorum yada eleştiri bazında kimseler bişey yazmasın , zaten konu kilitlenecek . İyi eğlenceler .... Sevg ...
Arkadaşlar had sınırlarını zorlamaktasınız farkındamısınız bilmiyorum ama
Kendinize çeki düzen verin biran önce İyi yorum yapılabileceği gibi kötü eleştirilerede açık olmalısınız burada bu paylaşımı yapıyorsanız eğer... Hatice karşındaki insanlara biraz daha fazla saygı gösterirsen bu senin için daha iyi olacaktır. Bu sadece burada değil reelde de geçerlidir ... Eğer sana saygısızlık yapıldığını düşünüyor isen mod a bildirden konuyu yönetime taşır şikayetini bildirirsin konu incelenir.. Kaldı ki tartışmaya kalktığın kişi bu forumun bir yöneticisi... Yönetici olmasını da geç senden yaşça çok büyük bir insan. Burada sana bir uyarıda bulunuyorsa emin ol ki o uyarının ona hiç bir faydası olmayacaktır sadece sana olacaktır... Burada sitede bulunan herkeze söylüyorum arkadaşlar. Karşınızdaki kişiye veya kişilere karşı biraz daha saygılı olun ... Saygılı olun ki aynı şekilde saygı göresiniz .... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
biLiyoRuM BıkTıNIz AMa nApim yAaA...... | qarisma_ghost | 34 | 2,844 |
04-05-2022, Saat: 10:56 PM Son Yorum: wildfang |
|
yine ben | aKMeL | 18 | 1,552 |
04-03-2022, Saat: 02:26 PM Son Yorum: wildfang |
|
Hım...şeyy..Yine Men (: | juLia | 71 | 3,532 |
04-02-2022, Saat: 05:54 AM Son Yorum: wildfang |