Pencereme Yağmurlu Bir Gece Getir
|
/..Aslında bir ben sevdim seni../
Hiç kimse sevmedi... Severmiş gibi değil Kana kana sevdim seni. Tıka basa sevdim..!! Dolu dolu sevdim..!! Aslında kimse sevmedi seni Sevmekten çekindi Oysa ben; Yana yana sevdim seni..! Bile bile sevdim. Aklımdan zorun varmış gibi Aklıma silah dayanmışcasına Mecburmuş gibi Ve başka çarem yokmuşcasına Bir ben sevdim seni.. Bir ben seviyorum seni..
Seni senli olduğum günlerde gecelerde sabahlarda yıllarda hatırlıyorum.. Öyle güzeldin ki.. Hala öylesin.. Ben seni öyle hatırlamak istiyorum.. Dünyalara değişilmeyeck kadar güzel gülerdin.. Kimse senin gibi olamazdı.. Hala öyle.. Ben öyle düşünüyorum..
Gittin gideli bakmıyorum telefonlara.. Yüreğimde ki sancılar var kulaklarımda.. İnliyor bir tek onu duyuyorum.. Sırra kadem bastığın o geceden aklımda kalan.. Yorganın altında dönüp durmalarım.. Çaldı çalacak diye telefonlara koşmalarım.. Ama sus oldu her yer.. Sen gitmişsin.. Çok uzaklara Beni bırakmayacağına söz vermiştin oysa.. Bırakmadın yine beni.. Yüreklerimiz başka alemlerde birbiri için atıyor ben biliyorum.. Beni hiç bırakmadığını başımı yastığıma her koyduğumda hissediyorum Yalvarmalar çaresiz gözyaşları sebepsiz her gece gözlerimde.. Her yerde sen herşeyde sen.. susadığım su acıktığım ekmek kanadığım yara uyuduğum rüya herşeysin.. Ve sen artık şimdi daha da [benim]sin.. Sen Benimsin Gözlerimin hapsindesin
Kaçamazsın sen benimsin
Kanatların olsa bile
Uçamazsın sen benimsin
Ne uzağa ne yakına
Gidemezsin haydi sına
Kollarını başkasına
Açamazsın sen benimsin
Sensin beni benden eden
Ayrılığı ben ölmeden Seçemezsin sen benimsin
Dinle kalbinin sesini
Tüketme hiç nefesini
Başka aşkın badesini
İçemezsin sen benimsin
09-19-2008, Saat: 09:13 PM <
ÇiLeK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hüzünçicegim birtanesin sen birtane..Teşekkür ederim hepsi için canım |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
kırık bir aşkın gece notları... | levell | 6 | 598 |
04-14-2022, Saat: 02:36 AM Son Yorum: wildfang |
|
Bu Gece Siyah Daha Bir Başka.... | DarkLady | 4 | 388 |
04-13-2022, Saat: 01:19 AM Son Yorum: wildfang |
|
Gece ve sevgili yalnızlığım... | €BeRimSin | 10 | 597 |
04-12-2022, Saat: 11:50 AM Son Yorum: wildfang |