Ben bir mektubum.
En güzel cümlelerden oluşan..
Adresim belli sahibimin elinde daha da güzelleşen.
Sen okumalısın beni içimi..
Şimdi sesin de yok yüzün de.. Ama o kadar gerçeksin ki bu çok korkutuyor beni.. Yollara bakıyorum sonra diyorum ki kendi kendime " Bir tane ayak izin olsaydı bu şehirde.." Ya da ben bir kere dokunabilsem ellerine.. Ezberlesem parmak izlerini.. Dünyanın merkezi sansam seni..
Sensiz gözlerimi açtığım sabahlarda anlıyorum ki sen benim diğer yanım değilsin sen benim her bir yanımdasın..
Sen bilmesen de sinmiş kokun ta oralardan üzerime. Ay dede anlattı da hasta olduğum her gece başucumda beklemişsin. Ellerin hep ellerimdeymiş. Seni düşümde gördüğüm an hep ıslanırmış kirpiklerim sessizce ağlarmışım..
Bu sahte hayatların içinde tek gerçeğimsin sen. Aslında ayrı olduğumuz sürece daha da bağlıyız birbirimize..
Sabahları birlikte uyanıyoruz yola çıkıyoruz.
Herkes mutluluğumuzun nedenini soruyor ama biz anlatamıyoruz..
Kendimizce bir sahil bulup el ele yürüyoruz.
Kadehleri kaldırıp içiyoruz.
Sarhoş olup birlikte şarkı sözlerilar söylüyor birbirimizden başka kimseyi tanımıyoruz..
Gece oluyor her yıldıza bir isim uydurup sımsıkı sarılıp uyuyoruz..
Kilometreler mi ?
Yalnızca ayrıntı..
Şimdi kapatıyorum gözlerimi alıp götürüyorsun beni..
Zaman gibisin.. Sen ne kadar çabuk geçersen geç ben senden geç-e-mem.
En güzel cümlelerden oluşan..
Adresim belli sahibimin elinde daha da güzelleşen.
Sen okumalısın beni içimi..
Şimdi sesin de yok yüzün de.. Ama o kadar gerçeksin ki bu çok korkutuyor beni.. Yollara bakıyorum sonra diyorum ki kendi kendime " Bir tane ayak izin olsaydı bu şehirde.." Ya da ben bir kere dokunabilsem ellerine.. Ezberlesem parmak izlerini.. Dünyanın merkezi sansam seni..
Sensiz gözlerimi açtığım sabahlarda anlıyorum ki sen benim diğer yanım değilsin sen benim her bir yanımdasın..
Sen bilmesen de sinmiş kokun ta oralardan üzerime. Ay dede anlattı da hasta olduğum her gece başucumda beklemişsin. Ellerin hep ellerimdeymiş. Seni düşümde gördüğüm an hep ıslanırmış kirpiklerim sessizce ağlarmışım..
Bu sahte hayatların içinde tek gerçeğimsin sen. Aslında ayrı olduğumuz sürece daha da bağlıyız birbirimize..
Sabahları birlikte uyanıyoruz yola çıkıyoruz.
Herkes mutluluğumuzun nedenini soruyor ama biz anlatamıyoruz..
Kendimizce bir sahil bulup el ele yürüyoruz.
Kadehleri kaldırıp içiyoruz.
Sarhoş olup birlikte şarkı sözlerilar söylüyor birbirimizden başka kimseyi tanımıyoruz..
Gece oluyor her yıldıza bir isim uydurup sımsıkı sarılıp uyuyoruz..
Kilometreler mi ?
Yalnızca ayrıntı..
Şimdi kapatıyorum gözlerimi alıp götürüyorsun beni..
Zaman gibisin.. Sen ne kadar çabuk geçersen geç ben senden geç-e-mem.