yok ya ne alınması her insan az buçuk çatlaktır zaten hayatın tadıda orda değilmidir
ben sadece başıma böyle bişey geldiği için paylaşmak istedim ...
YaSsmin & PerimSsi bir Dostluğun Hikayesi ..
|
yok ya ne alınması her insan az buçuk çatlaktır zaten hayatın tadıda orda değilmidir
İyi bi paylaşımdı ama ders alınabilir Herkes farklı benm çatlaklığım farklı yüffen herkeslerle aynı kefelere girmeyelim bizi sağdan çatlaktır biri soldan biri ortaya yakın çatlaktır biri tam ortadan ben her bi yandan zencoda öle peride öle ehhh adminiçeye çatlak demek saygısızlık sayılmasın oda öle :lol:
desene fena yere düştük diye ben sağdan çatlaktım yakında sizin gibi olurum herhalde
05-31-2011, Saat: 10:41 AM <
CReATuRE Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Allah bu güzel dostluğunuzu bozmasın ...Bu zamanda bu şekilde dost bulmak zor değerinizi şimdi daha çok bilmeniz gerek... Amin .. Biraz Buaralar Çekişsekte , Dövüşsekte Kavgamıza İnancımıza Felç İnsede O Her Zaman Benim Kardeşim , Dostum , Herşeyimi Paylaştığım Dilerimki Rabbimden Kısa Zamanda Düzelir Aramız Öte Yanı Olmadan Eksik Yaşıyo İnsan Ve O Benim Öte Yanım Diğer Yanım Eksik Yaşamaya Hazır Değilim Ve Hiç Bi Zamanda Olmıycam .. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
YasSmin&PerimSi Gece Ev Muhabbeti | YasSmin | 38 | 2,938 |
04-10-2011, Saat: 08:19 AM Son Yorum: ask_sehidi |