aşkı çok kişiden duydum ama sadece birine inandım
|
Ne yazarsam yazayım, gözlerindeki çiğdem bana yazdıklarımı yalanlayan bir koku sunacaksa, Ne yolu tutarsam tutayım Yusufsuz bir kuyuda çilekeş şarkılar besteleyecekse acım, Ne yana dönersem döneyim öyle kırgın bakacaksan bana, Ne söylersem söyleyeyim dönmeyeceksen tarihimi yerle bir ettiğin ana… Ben bir yangını bağrıma basmışken ve üstlenmişken yılların kederini Kim bir dağ eteğinde mavi’li düşler örmemi bekleyebilir ki?! Ne dilersem dileyeyim kârım sen olmayacaksan, Yani ben böylesine uzakken sen kendini yakın kılmayacaksan Ben savururken güzelliğimi dip tutmayan geceye, sen toplamayacaksan kalbimdekini Ben böyle kahra ram olmuşken bir de sensiz kalmışken hançeremde sevdan Kim sebebim olanı bir sele vermemi bekleyebilir ki?! Yâr bilki hüznümün vebali asılı kaldı boynunda Sen magduru yüregim Sökülesi yok sensiz bu düğümün Sen tesirli acılarda yüregim artık Yolu kesik yolcu içim kendine ait bedende Anlamsız kalan anlamlarda kaldım Canım son virajda âlev aldı yar Ne bir teselli kaldı bana Nede bir özlem
Uzun zaman olmuş böyle duygusal birşeylere bakmayalı eskilere döndüm bir an için güzel paylaşım için teşekkürler.
Gel Dedin, Geldim!
Senin dışında ne varsa, kıyısız denizlere dökerek geldim. Dilimdeki dua ile kefenimi çeyiz bilerek geldim. Aşk’ın dergahında ateşleri söndürmek için, Neyim varsa, yok bilerek geldim ! Şems-i Tebrizî |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Sana Sadece Sana... | eRCi | 5 | 376 |
04-13-2022, Saat: 02:53 PM Son Yorum: wildfang |
|
Bugünlerde Herkes Aşki Arar Oldu........(niyemi?) | CeYDa HaNDe KeSiM | 6 | 673 |
04-13-2022, Saat: 12:21 PM Son Yorum: wildfang |
|
Aşkı Yasaklamak Zorundaydım Kendime | DarkLady | 4 | 349 |
04-13-2022, Saat: 03:20 AM Son Yorum: wildfang |
|
Masal_perisi Senin Için Sadece Bu.. | ROSE | 42 | 1,811 |
04-13-2022, Saat: 02:52 AM Son Yorum: wildfang |
|
Sadece "SeN" Gerisi Vesaire... | eRCi | 9 | 518 |
04-12-2022, Saat: 02:33 PM Son Yorum: wildfang |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi