Konu Sılınmıstır.
?s?m fln yok.
|
Bu Şiir'i..
MüziK Dinlerkene mi Yazdın Yanında Bi Sigara Ooooo Tam İlham Gelmiş Sana... Harikasın Kardeşim...HerZaman ki Gibi Yürektensin..
blue_belial
12-15-2006, Saat: 08:55 PM <
tevazu yada baska bısey degıl ama
yazdıgım sıırler yada sozler bana cok berbat gelıyo. ya herkes yalan soluyo ortam sogumasın dıye yada gercekten cok kotu. olumlu bı yanı yok. ben hıc begenmedım. ama saol yınede kardesım senınde kıbarlıgın ustunde
Yoo Hiç ALakaSı Yok..
YazDığın Şiir GerçekTen Harika.. HiçBir Konuya Okumadan Cevap Yazmamışımdır ..Hele De Kendi Adına Dair Şiirleri... Çünkü Emek Herşeyden Üstündür.. Sen Belki Sevmeye BiLirisn Ama Ben SeVdim Kardeşiiiimmmmm Sevmezsen Sevme ALLAh ALLah Şaka Bi Yana 1 Numarasın Benim Kardeşimsin..
blue_belial
12-15-2006, Saat: 09:03 PM <
€zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yoo Hiç ALakaSı Yok.. yemedım ama yemıs gıbı yapım ıyı baglama koydun cunkı eyw kardesım saol benım dısarıya vurdugum kelımeler bunlar Senın ıcındekılerı dısarı vursak yıkılır kalırız. (kelımeyı duzgun kuramadım, kotu manada anlama kardesım oke ılk okul terk olunca bu kadar kelıme kuruyom anca)
12-15-2006, Saat: 09:06 PM <
Bende beğendim arkadaşım....
Tmm sen bütün beğenmedin şiirlerini bizimle paylaş o zaman... Çok çok kötü olursa soyleriz meraklanma sen.... Teşekürler...Şiirimsi kal... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi