Merhaba ....
Komedi/Mizah/E?lence/Oyun Ana ba?l??? hakk?nda bir ?neri ...
?imdi burdaki konulara bak?yorum .
Oyunlar
F?kra (15)
F?kra Genel
Komik Video
Fla? Animasyon
Di?er ( bu komik zaten )
Duygusuz.com Malikanesi ( Burda ne i?i var anlam?? de?ilim )
Komik Resim Karikat?r
Dumur Oldum
Komik Yaz?lar
Maxi Geyik
?imdi ??yle d???nelim . Mizahi y?n T?rkiye mizde bellidir . Yani ??yle ..
Komik Resimler
Komik Videolar
Komik Yaz?lar
Komik Karikat?rler
Komik F?kralar
Bunlara genel anlamlar?yla ger?ek?i bak?ld???nda ise bunlar?n , hepsi Maxi Geiykdir , Hepsi Oyundur ve hepsi e?lencedir . Mizahi y?n a??s?ndan ise dumur oldum olay? zaten bunlar?n i?eriklerinde vard?r .
Burda anlatmak istedi?im olay ?u ... Yukar?daki verilen ba?l?klarda yine Di?er diye bir olay olmamal? , zaten her?ey orda var , bunun di?eri ne olabilirki . Ve bir ger?ekde ?u ki , maxi geyik , dumur oldum vs.. fuzuli gibi ..
?z?rlerimi ?imdiden beyan ederim , bir yanl???m olursa ?imdiden affola ama ben b?yle g?r?yorum . Yanl??d?r diyorum ve ?nerimide yap?yorum . Dikkate al?rs?n?z almassan?z sayg?m sonsuzdur ...
Sevg ...
Komedi/Mizah/E?lence/Oyun Ana ba?l??? hakk?nda bir ?neri ...
?imdi burdaki konulara bak?yorum .
Oyunlar
F?kra (15)
F?kra Genel
Komik Video
Fla? Animasyon
Di?er ( bu komik zaten )
Duygusuz.com Malikanesi ( Burda ne i?i var anlam?? de?ilim )
Komik Resim Karikat?r
Dumur Oldum
Komik Yaz?lar
Maxi Geyik
?imdi ??yle d???nelim . Mizahi y?n T?rkiye mizde bellidir . Yani ??yle ..
Komik Resimler
Komik Videolar
Komik Yaz?lar
Komik Karikat?rler
Komik F?kralar
Bunlara genel anlamlar?yla ger?ek?i bak?ld???nda ise bunlar?n , hepsi Maxi Geiykdir , Hepsi Oyundur ve hepsi e?lencedir . Mizahi y?n a??s?ndan ise dumur oldum olay? zaten bunlar?n i?eriklerinde vard?r .
Burda anlatmak istedi?im olay ?u ... Yukar?daki verilen ba?l?klarda yine Di?er diye bir olay olmamal? , zaten her?ey orda var , bunun di?eri ne olabilirki . Ve bir ger?ekde ?u ki , maxi geyik , dumur oldum vs.. fuzuli gibi ..
?z?rlerimi ?imdiden beyan ederim , bir yanl???m olursa ?imdiden affola ama ben b?yle g?r?yorum . Yanl??d?r diyorum ve ?nerimide yap?yorum . Dikkate al?rs?n?z almassan?z sayg?m sonsuzdur ...
Sevg ...