:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi topluluğuna hoş geldin ziyaretçi! Aramıza katılmak istersen kayıt olabilirsin, oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
..:::kahve G?zl?m:::..
b?r k?s?n?n sen? sevmes?n? ogrenmek ?st?yosan yaz?lar?na d??l gozler?ne bakman gerek?r Wink hatta d?l?n b?le onune gecer gozlerWink sen? sev?yorum d?yen d?llere d??l onlar? anlatab?len gozlere ?nan bosune demem?sler ama d?m?:confused:
Ara
Ehh yani haksız sayılmassın ama sonuçda burası sevgi forumu haliyle yazmak lazım dimi .. paylaşım olması açısından kimin gözlerine bakmak gerekiyorki Smile Sadece sevgiyi anlatalım ama uzun yazılarla Smile
uzun yaz? yazmak oneml? d??l onemal? olan az ve oz olmas?d?r nas?l sen? sev?yorum demek bell? b? anlama gel?yosaWink
Ara
Artık onunda bir anlamı kalmadı biliyorsun dimi ...
ya onunda anlam? kalmad? ama b?zde ar?yoruz belk? anlam?n? unutmayan b?r?ler? kalm?st?r d?ye:confused:
Ara
Hımm o başka iştee , bişey diyemem ..Smile
kım se ona bıse dıyemez bu ben bıle olsam artık kanun gıbı bıse olca
Ara
Benim bu yönde bir isteğim yok . İsteğim olan yön ise bellidir . Sevginin değeri anlaşılsın ve sevgi ölmesin yüreklerde ..Smile

Anladın umarım beni ..
dostum bende sana kat?l?yorum hakl?s?n sevg?y? bu hale get?renler?n allah belas?n? vers?n :mad:
Ara
Amin.
Amin.
Amin.

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Kahve gözlüm !!! SessizRüzgar 3 1,052 04-14-2022, Saat: 05:51 AM
Son Yorum: wildfang
  Kahve Bu?usu G?zler... kayıp_gölgeler 2 781 04-13-2022, Saat: 04:38 AM
  ---kahve Gözlüm --- PaPaTYa_PReNSeS 3 779 04-13-2022, Saat: 04:05 AM