Çok güzel bir paylaşım Erdem abi saoL..
AŞK a sormuşLar nereye??
Fırtına nereye eserse o yere demiş
AŞK a sormuşLar nereye??
Fırtına nereye eserse o yere demiş
Bunu Bil Yeter....
|
Çok güzel bir paylaşım Erdem abi saoL..
AŞK a sormuşLar nereye?? Fırtına nereye eserse o yere demiş PrinceSs Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Çok güzel bir paylaşım Erdem abi saoL.. Ben teşekkür ederim sağol ezgi ... lazkizi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:paylaşımın için teşekkürler güzeldi Sağol arkadaşım begenmene sevindim teşekkürler....
04-21-2007, Saat: 02:59 PM <
gözlerindeki ben gibi sakla yüreğimi sen olmasan bile, senin
ırmaklarında yaşanacak bu kelepçeli sevda bir nisan yağmuru daha yağacak üzerine sırıl sıklam ıslanacak sonrasında gökkuşağının tüm renklerinde sana açacak güneş bile kıskanacak sen olmasan bile, zemheri vurgunlarda bu sevda rüzgarla sana hep sana koşacak ve o en son durakta bir mevsim daha sana el sallayacak “varsın gönlüme ışık doğmasın”
04-21-2007, Saat: 03:29 PM <
[b][/b]
Susmasan hep konuşsan
Bilirim hiç boş değildir konuşmaların
Dinledikçe dinlendiriyor içimi
Git gide alışıyor muyum sana Ve gizlice korkuyor muyum ne Çocukça bir şey değil aslında Çocukluğa vuruyorum işte Hiç tutmadım ellerini , bakmadım gözlerine belki Ama var yüreğimdeki acılarımı dindiren bir tarafın Çıkarsızca sevmek var seni Hep yanında olmak Olmadığın zamanlarda beynime çakılıp kalman Bazen fedakarlık ister uzaktaki sevgiler
Bu fedakarlıklar öyle şeyleri alır ki beden den Anlatması zor yaşamak lazım Uzaklıklar , aşkta ki mesafeler Hep korkutur beni Güvensizlik , yaşanan duygusallıkların acısı Sonra bitmeyen suçluluklar Aşkın güzelliği ve acıları Aşk tek başına mutluluk değildir Acısı da var…. Unutma...!!!
Ben seninle mutluyum....huzurluyum sevdiğim Uzaklığın aşkıma sınır engel koyamaz
04-21-2007, Saat: 03:35 PM <
Seni; dorukların rüzgarı, Denizin dalgaları sevdiğinden çok Seni; suyun toprağı, Yağmurun yağrağı sevdiğinden daha çok Seni; karanlığın şafağı, Gözyaşının dudağı sevdiğinden daha çok Seni; martının gökyüzünü, Bir bebeğin ilk sözünü sevdiğinden çok Ve seni; Sisli sabahlarında yedi tepeli şehirimin Gülkurusu akşamlarını sevdiğinden çook seviyorum Seni; dorukların rüzgarı,
Denizin dalgaları sevdiğinden çok Seni; suyun toprağı, Yağmurun yağrağı sevdiğinden daha çok Seni; karanlığın şafağı, Gözyaşının dudağı sevdiğinden daha çok Seni; martının gökyüzünü, Bir bebeğin ilk sözünü sevdiğinden çok Ve seni; Sisli sabahlarında yedi tepeli şehirimin Gülkurusu akşamlarını sevdiğinden çook seviyorum |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
bunu herkes ister Can Baba | sıla | 8 | 774 |
11-01-2011, Saat: 04:05 PM Son Yorum: ZencefiL |
|
Bunu Bile Anlayamazsın !.. | # Pè®iM§ii # | 4 | 559 |
06-16-2011, Saat: 11:36 AM Son Yorum: # Pè®iM§ii # |
|
Yeter ki gel bana... | acemhe | 1 | 426 |
12-07-2010, Saat: 02:47 PM Son Yorum: morbeyaz |